Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148338)

Hüdaverdi 05-04-2011 01:50

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891640)
Acizane kendi payıma anlaşılmamamı nasıl giderebilirim... Karmaşık gibi gelebilir lakin İttihad-ı İslam paylaşımlarım Tüm Müslümanları Koruma ve Ahir zaman bidayetine göre İlmi veriler ile Müslümanlara acizane asıl hedefe yöneltme eğer yapamıyor isem acizane bulunduğu iman noktasını korumasını sağlamaya çalışma gibi bir kavram desem...

Hacım acizane şu yazılarını renli yapsan harika olur böyle soluk soluk acizane okuyası gelmiyor insanın pek :w:

El Emin 05-04-2011 01:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891641)
illuminati diyorsunuz yani yok bende anliyorum ama nedense hep yanlis anliyorum :)

Gülmekten yere düştüm :w::w::w:
"anliyorum ama nedense hep yanlis anliyorum":w::w::w:

Acizane sizi okumaya davet ediyorum acizane..:w::w::w:

HaArP 05-04-2011 01:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891642)
hocam sorun sizde degil bende o kadarki bu cümleyi bile anlamadim :)

Yok kardeşim sorun bendedir... ! Eğer anlayamıyorsanız suç benimdir...

onurcan 05-04-2011 01:51

yav ben sormuştum okumadan nasıl yazıyorsunuz sakinn..

Mavera 05-04-2011 01:51

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891644)
Gülmekten yere düştüm :w::w::w:
"anliyorum ama nedense hep yanlis anliyorum":w::w::w:

Acizane sizi okumaya davet ediyorum acizane..:w::w::w:

bu anlayisli cocugu ben seviyorum ya :)..

El Emin 05-04-2011 01:51

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891643)
Hacım acizane şu yazılarını renli yapsan harika olur böyle soluk soluk acizane okuyası gelmiyor insanın pek :w:

Bu adamıda kibar yaptınız ya acizane gelip acizane ellerinizi acizane ellerimde tutup acizane bir şekilde öpüp acizane gayriihtiyari bir tebessüm atasım var acizane...:hihi2::hihi2:

Hüdaverdi 05-04-2011 01:52

Harp bir numara yaw,bana oy erdi :karizmatik:
Vermeyenler -100 lerde geziyor ;D

El Emin 05-04-2011 01:52

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891649)
bu anlayisli cocugu ben seviyorum ya :)..

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891639)
Ama bana en iyi taklit yap deseler varya en güzel harp,mavera ve yalçın abinin taklidini yaparım..
Hatta on numara olur..:)

En iyi taklidini yapabilen olurum ondandır..:w::w:

HaArP 05-04-2011 01:54

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891650)
Bu adamıda kibar yaptınız ya acizane gelip acizane ellerinizi acizane ellerimde tutup acizane bir şekilde öpüp acizane gayriihtiyari bir tebessüm atasım var acizane...:hihi2::hihi2:

;1 Üslup çok önemli aramıza şeytanın girmemesini önemsiyorum... Gurur ve kibir oluşmasını engellediğini düiünüyorum... Yazım dili en yumuiak kelimeleri bile sert gösterebiliyor... (!) kullanıyorum kızdım sanılabiliyor :)

Mavera 05-04-2011 01:54

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891645)
Yok kardeşim sorun bendedir... ! Eğer anlayamıyorsanız suç benimdir...

üstadim sorun nedir biliyormusunuz ben o sizin anlattiginiz anlam, sifre, komplo gibi cok derin mesajlari idrak edemiyorum yani ben sade ve salt yasamaya ve yorum yapmaya alisigim ama sizin mesajlariniz bana cok derin geliyor yani aslinda hic birseyin göründügü gibi olmadigini, aslinda olaylarin bir rastlanti yada tevafük degil aksine kusursuz tasarlanmis bir oyun gibi oldugunu anlatmaya calistiginizi saniyorum yada saat gec oldu bende karadenizliyim ya o acidan sacmaliyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 11:21.