![]() |
Ak parti gençlik kollarının internet sitesini incelerken haberdar oldum. Gercekten güzel forum olmuş. Emegi geçenlerden Allah razı olsun.
|
yalnız bu forumdan bişi anlamadım nasıl kullanıcam
|
sağ üstte yeni mesajlar yazıyor oraya tıklayarak son güncellenen konuları okuyailir ayrıca yorumlayabilirsiniz...
ayrıca anasayfa yazan yere tıklayarak bütün forumları-bölümleri görüp inceleyebilirsiniz... |
haberdar
gençlik kollarındaki arkadaşlarımın tavsiyeleriyle ......... haberdar oldum...
|
googleden forum kelimesinde site ust sıralara çıkıyor sayımız arttıkça googlede başlı aranma kelimelerinde ust sıralara çıkıyor hayırlı olsun şimdiden:)
|
googledan buldum.
|
teşşekkürlerrrr
|
Ak gençlik ile ilgili sayfalar ararken buldum.
|
bende ak parti gençlik kollarına üye olmak istyordum oturduğum yerdeki ak partide çalışan bayan görevliler hiç sıcak samimi gelmedkleri için istemedm orda üye olmak internetten yaknda başka ak parti biinası varmı diye araştrmak isterken bu siteyi gördüm..
|
Ben bu formu Ak partiye üye olmak isterken buldum.Güzel bir konseptle hazırlanmış.Begendim ve üye oldum.
|
bi an araştırma gereği duydum ve kendimi burada buldum haydi hayırlısı..
|
aslında çok kolay:)siyasetle ilgilnyrm ve ak partinin gençlik kollarna üye olmak istydm ve artık burdaym:)
|
üye giriş sayfamda
üye giriş sayfamda
|
akpartiyi sitesinde takip ediyodum forumunu gördüm hemen üye oldum partimizin etkinliklerinden haberdar olmak için inşallah burda güzel insanlarla tanışrız
|
Google
|
kendim haberdar oldum ortada bir şey varsa onun olması gereken şeyleri de vardır o düşünceyle ulaştım
|
S.A. Valla bilmiyordum bunca zamandır arama motoru sayesinde haberim oldu :)
|
uzun bir süredir araştırıyordum ve üsküdar gençlik merkezınde yapılan bır seminer sonrası karar verdım üye olmaya .
|
Merhabalar formunuz her hangi biri tavsiye etmedi ak parti sayfasını incelerken dikkatimi çekti ve üye olmak istedim.
|
hep aklımda vardı ak partiye üye olmak ... bir gün dolanırken nette rast geldii ve hemen üye oldum :D
|
AK Parti il başkanlığı sitesini ziyaret ederken bu forma ulaştım ve üye olmak istedim
|
Ak partiliyim ama real bi faaliyetim yoktu Ak parti haberlerine bakarken gördüm bi yerden başlasam dedim benimde desteklediğim fikre katkım olmalıydı fikir yayılarak güçlenir inş bundan sonra dahada iyi olur
|
Formumuza hoş sefa gelmişiniz arkadaşlar
Daimi olmanız temennisiyle |
Ak Parti Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
BENİM BİR ARKADAŞIM ÖNERDİ VE BEN AKPARTİGENÇLİK KOLARINA ÜYE OLMAK İSTİYORDUM VE ARKADAŞIM AKPARTİ FORMU ÖNERDİ VE ÜYE OLDUM
|
slm
seçimleden öncede kadın kollarına baş vurmak istedim.kendim arastırdım.
|
oy verdigim partiye partiye internet üzerinden üye olabilirmiyim arastırırken bu forumu buldum ve kaydımı yaparak size katılmıs oldum.
|
ak parti ile ilgili sitelerden öğrendim
|
raza nur un hayat ve hatıralarım kitabını ararken buldum.. duruşumuz görüşümüzde belli zaten seve seve üye olduk :)
|
rıza nur olacaktı ya afedersiniz :)
|
Ben yurtdışında Münihte kalıyorum ve bir Vatansever ve Yurduna Hasret çeken birisi olarak ve TÜRKİYE nin her lafı anıldığında gözleri dolan bir Vatandaş olarak Hasretlik bitsin artık diye Vatanıma Temelli geldim.
Ve nasıl olurda Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Bu süraatlen Türkiyemizi kalkındırırda bu siteyi duyamam. Dünya duymuş Başbakanımızın yaptıklarını ve ben Vatan hasreti çeken bir Vatandaş olarak tek bildiğim birşey varsa Almanyada kalan tüm Kardeşlerim Milletim ve en önemliside Almanlar bile Türkiye çok çabuk kalkınıyor Diyorlar. ve daha önemlisi benim yurtdışında kalmış bir Vatandaş olarak tek bildiğim Almanya Ekonimisinin çok yakında çökecegi ve dahada önemlisi Almanların Türklerden artık korkması çünkü neden,Türkiyenin çok çabuk Kalkınması ve Sayılı Devletler arasına girmek istediği. Buda benim göğsümü gere gere işte benim T Ü R K İ Y E M Deme hakkımı doğuruyor. .................................................. .................................................. ................... Sayın Başbakanım Rabbim Yolunu açık etsin ve sana daha Sağlıklı Nice Yıllar yaşamayı nasip eğlesinki bize daha Güzel,daha Güçlü,daha Kardeşce Yaşayabileceğimiz Türkye,Dünyada sözümüzü Diretebilecegimiz eski OSMANLI gibi olmasını nasip eylesin. .................................................. .................................................. ................... ALLAH`A EMANET OLUN |
geçenyılki başkanımız olan ve halen devam etmekte olan avni örki ve gençlik kolları başkanımız yusuf halil sağlam sayesinde öğrendim. öncelikle bu siteyi kuranlara teşekkür ediyor ve denizli ak parti başkanımız avni örki ve gençlik kolları başkanımız yusuf halil sağlam'ın yaptıkları için teşekkür ediyor allah hepsinden razı olsun diyorum. :-)
|
ben başbakanımızın hayranıyım ve her konuda onu destekliyorum başbakanımızn oldugu her etkinlikte bulunmak isterim
|
İnternet üzerinden tesadüfen ama herzaman AKP nin getirdigi düzenden memnun kalmışımdır ve böyle devam etmesini dilerim
|
akp sevdigim için
akp sevdiğim için ilk kuruldugundan beri ben hep bu partide destek verdım vede vermeye devam edeceğim bende akp uye olmak istedim nette geziniyordum baktımki uye olmak istiyorsunuz yazısını gordum bende uye oldum vede bu uyeliğimden dolayı çok mutlu oldum
|
selam
:gül::çiçek::ayutandım:
Alıntı:
|
Ak parti üniveriste birminin Arge başkanıyım ve bilgi edinmek ve faliyetleri takip için üye oldum.
|
internette partiyle ilgili araştırma yaparken
|
a
ARAŞTIRDIM VE AKPARİTİ HEP HAYALIM OLAN BİŞEYDİ Bİ YERE ÜYE OLMAK AK PARTİYE UYE OLMAK
|
KENDİM ARAŞTIRDIM:)
|
internetten haberdar oldum
|
| All times are GMT +3. The time now is 14:06. |