Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148338)

onurcan 05-04-2011 01:54

inandımki siz uzayda geziniyorsunuz...:güzel::hihi2:

Hüdaverdi 05-04-2011 01:55

Yaw ameliyatta bana oksijeni fazla vermişler ben ondan böyleyim ;D

Mavera 05-04-2011 01:55

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891653)
En iyi taklidini yapabilen olurum ondandır..:w::w:

benden daha iyi yapamazsin :).. sen aysbergin görünen yüzünü biliyorsun sadece :saygılar:

İntifada 05-04-2011 01:57

la bu saatte ekmek arası tavuk ne gitti ya...

El Emin 05-04-2011 01:57

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891655)
;1 Üslup çok önemli aramıza şeytanın girmemesini önemsiyorum... Gurur ve kibir oluşmasını engellediğini düiünüyorum... Yazım dili en yumuiak kelimeleri bile sert gösterebiliyor... (!) kullanıyorum kızdım sanılabiliyor :)

Ama ünlem işareti size karizma katıyor acizane..
Acizane yalçın abiye diyeceğim "acizane" kelimesini acizane yasaklı kelimeler arasına alsın acizane..
Siz kullandığınızda acizane "****" sansür çıksın acizane utanır artık kullanmazsınız acizane....:hihi2::hihi2::hihi2:
Süper fikir ama acizane..:)

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891656)
üstadim sorun nedir biliyormusunuz ben o sizin anlattiginiz anlam, sifre, komplo gibi cok derin mesajlari idrak edemiyorum yani ben sade ve salt yasamaya ve yorum yapmaya alisigim ama sizin mesajlariniz bana cok derin geliyor yani aslinda hic birseyin göründügü gibi olmadigini, aslinda olaylarin bir rastlanti yada tevafük degil aksine kusursuz tasarlanmis bir oyun gibi oldugunu anlatmaya calistiginizi saniyorum yada saat gec oldu bende karadenizliyim ya o acidan sacmaliyorum :)

Uh...Yine yere düştüm gülmekten...:w::w::w:

HaArP 05-04-2011 01:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891656)
üstadim sorun nedir biliyormusunuz ben o sizin anlattiginiz anlam, sifre, komplo gibi cok derin mesajlari idrak edemiyorum yani ben sade ve salt yasamaya ve yorum yapmaya alisigim ama sizin mesajlariniz bana cok derin geliyor yani aslinda hic birseyin göründügü gibi olmadigini, aslinda olaylarin bir rastlanti yada tevafük degil aksine kusursuz tasarlanmis bir oyun gibi oldugunu anlatmaya calistiginizi saniyorum yada saat gec oldu bende karadenizliyim ya o acidan sacmaliyorum :)

;1Est... Beceremiyor olabilirim... Belkide benden daha iyi anlıyorsunuz :güzel:

El Emin 05-04-2011 01:58

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891658)
Yaw ameliyatta bana oksijeni fazla vermişler ben ondan böyleyim ;D

:w::w::w:Hemde çok fazla..:w::w:

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891659)
benden daha iyi yapamazsin :).. sen aysbergin görünen yüzünü biliyorsun sadece :saygılar:

:w::w::w:Çok iyi yaparım valla..;D

Mavera 05-04-2011 01:59

Muhammed cok gülme sagligina zararlidir bu arada espirilerimin hepsi patentlidir ona göre :)

onurcan 05-04-2011 01:59

ben nerdeyim burası neresi ...?

Mavera 05-04-2011 02:00

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 891665)
:w::w::w:Hemde çok fazla..:w::w:

:w::w::w:Çok iyi yaparım valla..;D

varmisin iddaya ben seninkini yapayim, sen benimkini arkadaslarda karar versin kim daha iyi yapiyor diye :)

All times are GMT +3. The time now is 11:54.