Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Siyaset Forumdan nasıl haberdar oldunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56)

mehmetal 10-24-2007 22:48

Forumdan nasıl haberdar oldunuz?

elımde ımkanlar olsaydı akpartının kuruldugu gun acmak isterdım ;) :D

demirkan 10-25-2007 00:39

ben akparti sevdalısı olduğum için sürekli internete bağlanıyorum tesadüfen formu gördüm ve üye oldum ben kendimi tanıtmayı unuttum ben emine lalahan kadın kolları başkanıyım bu form sadece ak gençliğe değil tüm akpartili dostların olsun tüm dava arkadaşlarıma selamlar.

mehmetal 10-25-2007 00:43

Alıntı:

demirkan Nickli Üyeden Alıntı
ben akparti sevdalısı olduğum için sürekli internete bağlanıyorum tesadüfen formu gördüm ve üye oldum ben kendimi tanıtmayı unuttum ben emine lalahan kadın kolları başkanıyım bu form sadece ak gençliğe değil tüm akpartili dostların olsun tüm dava arkadaşlarıma selamlar.

aramıza hoşgeldin ;)

fatih_44 10-25-2007 02:11

Alıntı:

hoşgeldiniz

Feyza 10-25-2007 12:44

Alıntı:

Evet zaten öyle tüm AK Parti liler bu platformda sizde hoş geldiniz ::)

parabol 10-25-2007 23:36

Alıntı:

LiderKurt Nickli Üyeden Alıntı
AKP ye ait bir site arıyordum sürekli; çünkü AKP ye haksız suçlamalarda bulunan sitelere iyi cevaplar vermem gerkiyordu...

AKP web sitesi yazdım ama google de çıkmadı..sonunda AKP forum yazmak geldi aklıma ve burdayımmmmmmm... :)

hosgeldınız bızı cok mutlu ettınız ...bı sakıncası yoksa AKP degılde AKPARTI dıyelım olurmu ;)

fatih_hacıismailoğlu 10-26-2007 16:02

arkadaşlarımızın tavsiyeleriyele üye olduk. beklentilerimizin karşılancağına inanıyoruz. bu siteyi kuran arkadaşlarada minnetarım.ak partiyi her şekilde tanıtmak isteyenleri saygıyla selamlıyorum.teşekkürü bir borç bilirim. bu site aracılığıyla bir çok yanlış düşüncenin ön yargıların yıkılacağından hatta yıkıldığından eminim. ÇOK TEŞEKKÜRLER.Ak partinin vatan millet sevdasını herkese anlatmaya calışmak boynumuzun borcudur. BU KURULUŞA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM

sedef 10-26-2007 16:17

Alıntı:

fatih_hacıismailoğlu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlarımızın tavsiyeleriyele üye olduk. beklentilerimizin karşılancağına inanıyoruz. bu siteyi kuran arkadaşlarada minnetarım.ak partiyi her şekilde tanıtmak isteyenleri saygıyla selamlıyorum.teşekkürü bir borç bilirim. bu site aracılığıyla bir çok yanlış düşüncenin ön yargıların yıkılacağından hatta yıkıldığından eminim. ÇOK TEŞEKKÜRLER.Ak partinin vatan millet sevdasını herkese anlatmaya calışmak boynumuzun borcudur. BU KURULUŞA TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM

bu güzel temennileriniz için teşekkürler hoşgeldiniz

Samet Yılmaz 10-26-2007 23:30

Huseyın kardesım vasıtasıyla uye oldum

AK Partı olusumlarında aktıf olmak ıstıyordum sureklı ama kısmet buguneymıs

selahattin_ay 10-27-2007 07:49

Alıntı:

Samet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Huseyın kardesım vasıtasıyla uye oldum

AK Partı olusumlarında aktıf olmak ıstıyordum sureklı ama kısmet buguneymıs

hosgeldiniz

All times are GMT +3. The time now is 14:43.