![]() |
Alıntı:
Sevgili Abdullah, enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..;1 |
En Ciddi Üye: Adem Etyemez,özgün irade
En Karizmatik Üye: :karizmatik:Adem Etyemez, Gökmen, Demir_ex En Efendi Üye: AdemEtyemez,demir_ex,FarukArslan,alem-i ervah En iyi Yorum yapan Üye: AdemEtyemez,gökmen eyvallah kardeşim teşekkür ederim |
En Fanatik Üye: mechul,azra,ak_kelebek,
;ı:;ı::saygılar:teşekkürler aeo92;1 |
En Aktif Üye: Meçhul,ishakyılmaz
En Yardımsever Üye:bur-AK En Ciddi Üye: yalçın karaca,ishakyılmaz,abdullah kaç,farukarslan. En Çok Rastladığınız Üye: meçhul,bur-AK,reyAkbay En Fanatik Üye: Meçhul En Tatlı Başbelası üye: duyguseli :) En Geveze Üye: Muhalifler. En Karizmatik Üye:Ümit-AK En Kibar Üye: ishakyılmaz,yalçınkaraca,Ak-Kelebek,bur-AK En Komik Üye: Meçhul En Daimi Üye: ishakyılmaz,meçhul En Paylaşımcı Üye: Meçhul En Sevimli Üye: neşe En Sinirli Üye: Meçhul En Heyecanlı üye: Meçhul En Sabırlı Üye: ishakyılmaz,farukarslan,yalçınkaraca En Sakin Üye: ishakyılmaz,yalçınabi. En iyi İmza: siyahgül 07 En iyi Kullanıcı Adı: Bulamadım :) En Efendi Üye: Farukarslan,ishakyılmaz,bur-AK En Muhalefet üye: Meçhul :) En Bilimsel üye: Farukarslan. En Tekrarcı üye: Muhalifler. En Milliyetçi üye: türk_of_the_TOON En Özgürlükçü üye: Cerrah En Aykırı üye: Yok. En iyi Yorum yapan Üye: yalçınkaraca ! ve ishakyılmaz. En Kendine güvenen Üye: Farukarslan,ishakyılmaz,duyguseli En Anlaşılamaz üye: Gencdadaslar En Anlaşılır üye:yalçınkaraca,ishakyılmaz. En Yeteneğini yansıtan üye: Farukarslan ve Ben.:evet: Enlerimde olmayanlar kırılmasınlar. |
En Karizmatik Üye: :karizmatik:Adem Etyemez, Gökmen, Demir_ex
En iyi Yorum yapan Üye: AdemEtyemez,gökmen ALLAH c.c razı olsun canım kardeşim benim ;1 gönül güzelliğinde ve düşüncelerinde yer almak büyük mutluluk benim için :) |
:gül:Enlerinde yer verdiğin için sağolasın Abdullah kardeşim...:gül: |
En Anlaşılamaz üye: Gencdadaslar
karansar olmuş :güzel: kimse bilmesin ne güzel:evet: |
En Sevimli Üye: tarihsever,duyguseli,mechul,k@rfez
Eyvallah enes dostum düşünmen yeter :) |
Alıntı:
sağol kardeşim....+ |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:24. |