![]() |
Alıntı:
İlahi Gökmen abi ya (: Ben sözümün arkasındayım yeterki siz de durun :) |
Fener daha şanslı bu maçta çünkü malüm en son aldıkları kupa taş devrinden kalma:hihi2: onun için daha istekli ve hırslı oynayacaklardır... :evet:
Fnerin son yıllarda bize karşı şansı tuttuğu ortada bunuda katarsak fenerin kupayı alması beklenebilir... :evet: Zaten bu sene Türkiye kupasının adı değişiyor yani Fener bu sene de alamazsa hiç Türkiye kupası alamamış olacak... :hihi2: Fener en son aldığında Yontma taş kupası idi heralde kupanın ismi... ;D :hihi2: Zeten bizim Denizli de kupayı ikram edecektir Fenere nasıl mı defansta İ. Üzülmez'i oynatarak ve onun yanında Zapo yerine İ. Toroman'ı koyarak bunlara bide G. Zan kazması eklenirse tam süper olur heee... :ağla: :( Neyse ben şunu çok iyi biliyorum ki çok gol pozisyonuna girerek çok gol kaçıracağız ve şunu tahmin ediyorum ki maç uzayacak ve uzatmada Fener kupayı alacak... :evet: İnşALLAH biz alırız ama sanmam... :evet: :V |
yahu meçhul kardeşim ne yaptın öyle :(
|
Meçhul geldiğini hissettiriverdi (:
|
Alıntı:
Efendim adamları da düşünmek gerek en son ben doğmadan 6 yıl önce almışlar kupayı ayıptır yaniii onların da hakkı bu kupa dimi... :hihi2: ;D |
e artık maçtan sonra o zaman
fb logosu kondur imzana .... :( |
Alıntı:
Fener logosu mu... :hihi2: Benim evden içeri sarı lacivert renkler giremez kolay kolay... :saygılar: :karizmatik: Eğri oturup doğru konuşmak gerek efendim... |
eve değil zaten forumdaki imzana demek istedim :)
iddiaya girdik ... yenilirsek fb logosu koyuyoruz imzalara .. sende yenileceğimize kesin kanaat getirmiş gibisin sen koysan bizim yerimize :D |
Alıntı:
Hee duğru yaa ben o iddayı unutmuşum sanırım... :hihi2: Kiminle girmiştik yahuuu... :hihi2: |
gökmen - leyal
ben - gençdadaşlar iddia sonucunda taraflardan biri bi hafta siteye zor girer artık girse bile imza yüzünden yorum yazamaz heralde :) |
All times are GMT +3. The time now is 13:13. |