![]() |
Alıntı:
|
Ruh-i_Zar evet Tanrı katında cezası verılecek olanların kımler oldugunu soylemıyım ıstersenız o Buyuk Insan akp nın duzmece ergernekonundan sonra kotulestı ve oldu yanı sız ve sızın partınız yuzunden gunahı akplılerın ve akp nın boynuna
|
Bizler inandığımız şeyler için konuşuyoruz...
Söylediklerimiz bizim inandıklarımız... Gerçekte ne doğrudur ne yanlıştır bilemeyiz... Olabilir belki de sen haklısın... Ama ya ben haklıysam..(: O yüzden diyoruz ya Allah katında herşey en doğru şekilde hesaba çekilecek... Ayrıca Ak Partı benim partim değil... Benim partim yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yok güvenmek değil farkındayım kim olduğunun, Ya da amacının... Ilımlı yaklaşmaya çalışıyorum sadece her insana...(: Ne kadar işe yarar tartışılır tabi... |
Alıntı:
|
Her insanoğlu amel defteriyle değerlendirilir yaradan huzurunda...Allah bizi ameli iyi olanlardan eylesin.Amin
|
Merhumenin asıl imtihanı şimdi başlıyor!Rabbimiz kendisini nasıl hesaba çekecektir orasını yine Rabbimiz bilir!Şimdi kabir azabı ile karşı karşıya olduğunu biliyorum,çok ama çok pişman olduğunuda biliyorum..Lakin gerisi ALLAH ın işidir!
|
Sadece şehitler ve bi kısım ölenler kabir azabından muaftır...
Bu bilgide gidip gelmeden de kabir azabının olup olmadığını bilmemiz için yeterlidir sanırım... |
Alıntı:
El insaf! |
All times are GMT +3. The time now is 06:39. |