![]() |
kesinlikle büyük konuşmamak lazım diyorum
çünkü hayat insanın başına ne getirir hiç belli olmaz hayır diyen arkadaşlar yinede herşeyin hayırlısı ;1 |
Alıntı:
parti tutmaktan ibaret değil..Olayın derinliğine inildiği zaman, partiler belli bir zihniyeti temsil ediyorlar. Bu zaviyeden bakınca, taraflar evlense de, bir çok ayrışacakları noktaları olabileceği kanaatindeyim.. |
Böyle bir zihniyetten Rabbim korusun ; bir ömür , olacak iş değil . Kafayı yerim, laf anlamaz söz dinlemez ;ı:
|
Büyük konuşmamak lazım ama galiba evlenirdim karşılıklı beğenmişsek birbirimizi ben onu Ak partili yaprım nasılsa ilerde der evlenirdim....
|
Arkadaşlar bir söz var fakat burda söylemek pek doğru olmaz. Gönül ota da konar... diye devam eden bir söz bilirsiniz.
Kime aşık olacağını kimi seveceğinizi tahmin edemezsini o kişi bir anda karşınıza çıkar. O an siyasi fikri ne olursa olsun sizi vazgeçirmesi zordur. Bir kişinin aşkı ile çarpan kalbin gönderdiği kan bütün vücüdu sarar ama beyinde düşünülen siyasi düşünce saramaz... Engelleyemezsiniz kanı durdurursanız beyin de çalışmaz. O yüzden böyle konulardaki kararı beyin değil kalp verir. Hem aşkın evliliğin siyaseti yoktur... |
Alıntı:
aynen....Yok efendim ilerde ak partili olur yok şöyle yaptırırım hepsi fasa fiso...Asla kat'a |
Şimdi bir kısım arkadaşlar, birine karşı olan sevgiyi öyle bir tarif etmişler ki, akıl sanki bloke oluyor onların anlatımlarına göre..
Ben kesinlikle büyük konuşmuyorum. Amma velakin, aklıda yabana atmayın yahu. Durum sadece bana göre bir parti meselesi değil. O bakımdan daha geniş açıdan bakıyorum olaya.. |
doğru diyorsunuz ama partide olsa işin ucunda ben dikkat ediyorum işte....yine de guzel dediniz....
|
Alıntı:
|
evet doğru diyorsunuz bir an aklım başka bir yazıya kaydı özr dilerm.... :)
|
All times are GMT +3. The time now is 12:06. |