![]() |
ufak bir haberi amma uzatmış işi kim daha milliyetçiliğe kadar getirmişsiniz. ayıptır ya...
|
GERÇEKTEN KOMİK VE DELİ SAÇMASI Bİ HARİTA.... HERŞEYİN Bİ OLASILIĞI VAR DERLER HER GÖRÜŞE SAYGI DUYMAK LAZIM :D AMA MERAK EDİYORUM ... BU TOPRAKLARI ALIRKEN MUHALEFET AK PARTİ TOPRAK ALIYO VATAN HAİNİ HARİTAMIZDAKİ TOPRAKLAR ÖNEMİNİ KAYBEDİYO YENİ TOPRAKLAR YÜZÜNDEN BUNLAR VATAN HAİNİ DERMİYDİ....
|
Alıntı:
ekonomikl verileri biraz takip eden birisi olsaydınız aylardır imf'den para beklemediğimizi ve bu para aylar önce gelse bile hemen kullanılmayacağınız bilirdiniz.... *************** AB'ye gelince sizin yapamadığınız demokratik açılımları AB'ye gireceğiz bahaneleri ile yaptık.... Abd'nin BOP eş başkanlığından bahsetmişsiniz...ABD değil o İsrail...birde BOP hakkında neler bildiğini çok merak ediyorum...çünkü şu ana kadar düzgün bir resmi açıklama yapılma yoksa sizin bildikleriniz sizleri gaza getirirken kullandıkları argümanlardan ibaretmi...israil oyunu abd oyunu diye bop hakkında bilgi sahibi olmak istiyorusanız şu linki biraz inceleyiniz... http://www.akpartiforum.com/buyuk-ortadogu-projesi-ve-ak-parti-t59811.html |
Burak kardeşim bana yazdığın o linki sen tıkla sakin kafayla bir daha oku. DAha da anlamıyorsan ben ne yapayım. Proje AABD nin. Ilımlı İslamcıları destekleyen ABD. Ilımlı İslam cı kim Gülen.
Ilımlı İslamcıların Desteklenmesi: Bu kapsamda özellikle mali destek sağlanmalı; liderlik modeli oluşturulup bu modele uygun devlet adamları desteklenmeli, başa geçmeleri için gerekli çalışmalar yapılmalı Bak burda yazıyor BOP kapsamında neler yapılacağı. Hem de ben yazmadım . Siz yazmışsınız. AKparti iktidarının ABD destekli olduğunu hem inkar ediyorsunuz hem de yukarıdaki metni okumamı tavsiye ediyorsunuz. Amerika ,BOP projesi kapsamında Akpartiyi başa geçirmek için Türkiye'de çalışma yaptı desem bana demediğinizi bırrakmazdınız. Bak işte KARAEŞREF yazmış bunu. Ne anlatmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim. |
Alıntı:
Biri gelir durduk yere siz uyuyosunuz sadece ben çözdüm ben görüyom tavırlarla akıl verir.. ekonomiyi begenmez eğitimi beğenmezler sanki eskiden milli gelir 100 000 dolardıda bu hale düştü sanki ekonomi dünyanın 1. ekonomisiydide bu hale geldi sanki eğitimde çığır aşıyodukda Akparti geriletti.. ( Olumsuz konuşmam lazım anlayışı ) Ama ben ne derim? İNADINA TAYYİP!! |
Alıntı:
|
O zaman BOP diye de bir şey yok. BOP eşbaşkanlığı diye de birşey yok. ILımlı İslam diye de birşey yok. Dinler arası diyalog diye de bir şey yok. Yok oğlu yok. Ne tartışıyoruz o zaman biz.
|
hay şu bop meselesinden .....
bıktım yahu ne zaman konu açılsa buraya geliyor heryerde böyle... konuya bakın gelinen noktaya bakın ..:) |
türklerin başaramayacağı hiç bir şey yoktur bunu tarih bilimcileri çok iyi bilir ve korkarlar oyüzden başımıza türlü belalar getirmeye çalışıp ilerlememizi engelliyorlar...
türklerin tarihi olmazsaydı dünyada tarihdiye bir ders olmazdı tarihi türkler yazmıştır ilk önce kimliğimizi öğrenmeliyiz bizler osmanlı torunuyuz .... Türk'üz yapacaklarımız yaptıklarımızın teminatıdır...insan aslını unutmamalı..geçmişini bilmeyen geleceği hiç bilemez yön veremez... |
Alıntı:
senin gibi adamlardan gıcık kaparım en iyisini ben bilirim modunda her yazıda karşıdakini aşağılamaya kalkan becereneyince anlayamadığını sayıklayan..... Acıyorum sana.... |
All times are GMT +3. The time now is 11:05. |