Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Yeni TBMM Başkan Adayınız Kim? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=110501)

rıfat gökalp 08-02-2009 00:52

Alıntı:

nedering Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650569)
bunun laikcisi yok köksal toptan koyun uzlaşalım yoksa herkes kendi adayını koyacaktır toptan çok kaliteli bir insandır

mhp mecliste bulunur ise ETÖ'cü demireli ile yakınlık bağı bulunan köksal toptan'ın aday olmayacağını yürekten inanıyorum.bu uzlaşma meselesi de
sıktı ama azınlığın çoğunluğa tahakküm etmesi sözkonusu olamaz ki akparti koalisyon'un başında olmadığı için de kararlarını almakta hür ve özgürdür.meclis başkanı adayım,SALİH KAPUSUZ ve BURHAN KUZU'dur.

nedering 08-02-2009 00:59

Alıntı:

rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650574)
mhp mecliste bulunur ise ETÖ'cü demireli ile yakınlık bağı bulunan köksal toptan'ın aday olmayacağını yürekten inanıyorum.bu uzlaşma meselesi de
sıktı ama azınlığın çoğunluğa tahakküm etmesi sözkonusu olamaz ki akparti koalisyon'un başında olmadığı için de kararlarını almakta hür ve özgürdür.meclis başkanı adayım,SALİH KAPUSUZ ve BURHAN KUZU'dur.

cumhuriyet ve demokrasi ile yönetiliyorım ben çok güclüyüm yetkim var bunu yaprım şunu yaparım olamaz ne sayın erdogan padişahta degil azınlıgın dedigin diger partiler sözleri dinlenmeli köksal toptan aday gösterilmelidir uzlaşma saglanmalaldır demokrasi ile yönetiliyorum diktayla degil herkesin sözü dinlenmelidir

ATmaCA53 08-02-2009 01:05

Alıntı:

nedering Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650576)
cumhuriyet ve demokrasi ile yönetiliyorım ben çok güclüyüm yetkim var bunu yaprım şunu yaparım olamaz ne sayın erdogan padişahta degil azınlıgın dedigin diger partiler sözleri dinlenmeli köksal toptan aday gösterilmelidir uzlaşma saglanmalaldır demokrasi ile yönetiliyorum diktayla degil herkesin sözü dinlenmelidir

arkadaşım o kendi görüşüdür, ak partde her görüşten, ırktan, dilden insanlar vardır görüş farklılıkları olacaktır, ben mesela köksal toptan diyorum.

NûN 08-02-2009 01:22

Alıntı:

nedering Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650569)
bunun laikcisi yok köksal toptan koyun uzlaşalım yoksa herkes kendi adayını koyacaktır toptan çok kaliteli bir insandır

Bu nasıl bir cümledir ya hû..!
Şunu koyun uzlaşalım..!
Yoksaa anladınız siz, der gibi..!

Yani ben de olsun istiyordum aslında Toptan'ın olmasını... Ama değil mi ki diğer partililer de bunu istiyor, istemiyorum artık, desteklemiyorum... Salih Kapusuz olsun..!

İnsan nasıl sinir oluyor, neden hep uzlaşmaya biz yanaşıyoruz..!
Millet uzlaşmanın u sunu bile yapmaya tenezzül etmiyor..!
Anayasa Mahkemesinin kapısı kararacak elleri ile aşındırmalarından dolayı..!

Saadetliler kimi istiyor?
Eğer onlarda Salih Kapusuz'u istiyorsa, o da olmasın..!

Artık yeter be!

Sadece bizim istediğim olsun, bir kere olsun bari bu olsun..!

rıfat gökalp 08-02-2009 01:28

Alıntı:

nedering Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650576)

sizin söyleminize göre Türkiye'yi millet değil,yargıçlar ve askerler yönetsin.

diğer partilerim elbette görüşlerini dinlenecek ama son kararı milli irade'nin
meclise gönderdiği 340 milletveili verecektir.

salihin 08-02-2009 16:56

bnce Köksal başkanımızla devam edelim

hızır 08-02-2009 22:06

türkıyede bır ılkı yapıp neden Nimet Çubukçuyu TBMM baskanı yapmayalım.Artık bazı tabuların değismesı gelmedımı?

oguzdesouza 08-02-2009 23:11

Salih KAPUSUZ gibi biri TBMM Başkanı olup harcanmamalı bence.Onun gibi ateşli,AK Parti sevdası ile dolu birinin grup başkan vekili olması gerekir.TBMM Başkanı tarafsız olmak zorunda ve siyasi hiç bir etkinliğe katılamıyor.Sayın Bülent ARINÇ bu konuda çok çekti.Başbakanımız en iyisini bilir ama Köksal TOPTAN ile yola devam edilmeli tüm kesimleri memnun etmeli diyorum..

ATmaCA53 08-03-2009 01:48

Alıntı:

hızır Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650801)
türkıyede bır ılkı yapıp neden Nimet Çubukçuyu TBMM baskanı yapmayalım.Artık bazı tabuların değismesı gelmedımı?

bak oda olur ;)

redyellow 08-03-2009 01:55

Alıntı:

hızır Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 650801)

yapalım mı yapmayalım mı?

All times are GMT +3. The time now is 07:34.