![]() |
Alıntı:
|
Enlerinde yer veren, duygu seli, Karaeşref teşekkürler..
Ay ışığı sana da bari: D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Kara Eşref ve Duygu'cum....gönülden teşekkürler :çiçek:
|
FarukARSLAN,Duyguseli, Ayışığı ve Karaeşref, enlerinizde yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim.. :)
selamlar.. |
Duygu abla enlerinde yer almak güzel ...
sağolasın :saygılar: |
En Yardımsever Üye: Kelebek Devlet Üstün hizmet madalyası vermek gerekir ;D
En Ciddi Üye:??? En Çok Rastladığınız Üye: geceleri reyakbay gündüzleri kelebek yalçın başkan En Fanatik Üye: Objektif kardeşim nik objektif kendi subsubjektif En Tatlı Başbelası üye:Kelebek ve taifesi En Geveze Üye: Kelebek En Karizmatik Üye: Fazla söze ne hacet En Kibar Üye: Ayışığı En Komik Üye: Bana komik diyenler En Daimi Üye: Kelebek ve Yalçın BAŞKAN En Paylaşımcı Üye: objektif En Sevimli Üye:... En Sinirli Üye: En Heyecanlı üye:kelebek pek bi heyecanlı ;D En Sabırlı Üye: ??? En Sakin Üye: Yalçın başkan En iyi İmza: AK-Kelebek En iyi Kullanıcı Adı: Gördüğünüz üzere En Efendi Üye: reyakbay En Muhalefet üye: cehapeliler ömürleri muhaliflik ile geçiyor En Bilimsel üye: Kara Esref En Tekrarcı üye: ??? En Milliyetçi üye: Feyza En Özgürlükçü üye: ??? En Aykırı üye: varmı öyleleri halen En iyi Yorum yapan Üye: adem bey En Kendine güvenen Üye: objektif En Anlaşılamaz üye: ??? En Anlaşılır üye: kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: olcayatay |
Alıntı:
;) Alıntı:
Alıntı:
|
hangi birini alıntı yapayım bilemedim ;D ççok çok teşekkür ederim dostum yalnız o heyecanlı kısmı beğenmedim neyse oda küpe olsun:V hadi bakalım verelim + nı :hihi2::hihi2:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:41. |