![]() |
Alıntı:
hamdolsun örneğimiz hz.Muhammed (sav) 'tir...liderimiz PRF.DR.NECMETTİN ERBAKAN:güzel: |
Alıntı:
Mesela biz ! ÖNCE MÜSLÜMAN OLARAK HZ.MUHAMMED S.A.V sonra RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ATATÜRK ! Farkımız burdan Fark var :güzel: |
Alıntı:
anladın sen onu : ))) |
Alıntı:
gel gelelim, sonraki örneklerimizde önemlidir, hüviyetimizi ifşa eder, farkımız bellidir aslına bakarsanız ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
:w: onu taklitçiler yapar.benim örneğim paygemberimdir(sav)dir.ben Erbakan'ının görüşünü benimsiyorum.yoksa Erbakan'ın hayatını örnek almıyorum....evet gerçekten fark var:güzel: |
kimse bana hikaye anlatmasın erbakan 28 şubatta kaçmıştır dik duramamıştır
milliyet gazetesi 28 şubatçı diye inanmayın diye konuşyor milli görüşçü kardeşler peki haberrtürk cumhuriyet gibi gazetelere çıkıp röportaj yapan milli görüş liderlerine ne diyeceğiz veya tuncay özkanın kanalına çıkıp statükodan yana tavır alan milli görüş liderlerine niye bi şey denilmiyor |
Alıntı:
??? Hakikaten Fark Var Yahu ... Görüşe bakar mısınız. Ve şuda çok büyük şanssızlık .... Erbakan'ı örnek almak(hayatını) , zor durumların karşısında boynunu büküp kaçmaktır. Kendisinin de aynı kaçtığı gibi Ülkeyi zor durumunda bırakıp gittiği gibi...:güzel: |
Alıntı:
Ben o dururken başka birini örnek almam... Siyasette aile reisliğinde komşulukta hep onu örnek alırım... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:34. |