Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dini Konular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=219)
-   -   Durdurun Dizileri inecek Var (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121355)

Ukbâ 12-16-2009 11:00

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 695544)
ßen yanlızca ezeli izliyorum ama oda çok güzel gerçekten... :)

Bence bahsedilen konunun özünü yakalamışsınız.Yok birbirlerinden farkı.Hepsinin amacı yıkım zarar vermek.İlk etapta kendinizle sorguladığınız vakit hiçbir şey yokmuş gibi gelir lakin bu zehir yavaş yavaş etkisini gösterir.

Hakan bey aşama aşama bu zehri aldığınızı hissettiniz anlaşılan , olan dayatılan her figürü zamanla insan bünyesi öyle bir sıradanlaştırıyor ki artık hayal felsefeniz oluyor , sonra manevi algılarınız ile sizin karakteriniz olduğu şeyler carpıştımıda aman ya ne olacak herkes artık bu şekilde düşünüyor yaşıyor diye maneviyatınızı ikinci plana atabiliyorsunuz.

Hakan Özkan 12-16-2009 11:02

Vay be ukba kardeş dizi işi bayanların sanırdım ama maşallah hızlısın:)Tabiki bu tür müstehcenlik içermeyen dizi ve filmleri tasvip ediyoruz.Ama benim dizi kültürüm ve seyretme merakım olmadığından yorum yok.

Ukbâ 12-16-2009 11:03

Alıntı:

Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 695550)
Osman abinin konusmalari ise âlâ :)

Ya evet harika , yürüyüşü ara sıra koşusu beni deli eden tarafları , bu arada kırık kalpler var bunu birde gündeme dair etö yü iyi analiz etmemize yarayabilecek kollamayı , birde terör sorunu için bilgi alabileceğimz tek türkiye yi izlemeyide unutmayın.:)

Hakan Özkan 12-16-2009 11:03

Yok Yok yanlış anlaşılmasın benim ezeli falan izlediğim yok ukba kardeş ben alıntı yaptım nevzen kardeşin yazısından.İşin tonga ama yemezler:)

Ukbâ 12-16-2009 11:05

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 695552)
Vay be ukba kardeş dizi işi bayanların sanırdım ama maşallah hızlısın:)Tabiki bu tür müstehcenlik içermeyen dizi ve filmleri tasvip ediyoruz.Ama benim dizi kültürüm ve seyretme merakım olmadığından yorum yok.

Bayanlar romantik dizileri izler daha çok duygusallıktan başka bir şey ortaya sermezler. Saydığım dizilerin hepsinin perde arkasında büyük öğretiler var umarım en kısa zamanda sizde musallat olursunuz. Bazen hayatın hızlı akışında bir çok şeyleri kaçırabiliyoruz ama samanyolunun dizileri bu boşluğu doldurabiliyor.

Ukbâ 12-16-2009 11:06

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 695554)
Yok Yok yanlış anlaşılmasın benim ezeli falan izlediğim yok ukba kardeş ben alıntı yaptım nevzen kardeşin yazısından.İşin tonga ama yemezler:)

Hakan bey dizilere çok yorum yaptık , birde siyasi alanlarda yorumlarınızı bekleriz.:hihi2:

Hakan Özkan 12-16-2009 11:09

Ben görsel olarak ottur başına vakit geçir uslubuna karşıyım.Ama gerçek ki öğretiler noktasında olması gereken bir şey.Herkesin hali işte ben seyrederek öğreneceğime, kendimi geliştireceğime inanmıyorum.Ama ruh dinginliği,yorgunluk atma adına karşısına geçip keyf-i endam olabilir tabiki.(Ukba bekle 3 saate yanındayım yola çıkıyorum )

Kur'ânTalebesi 12-16-2009 14:52

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 695553)
Ya evet harika , yürüyüşü ara sıra koşusu beni deli eden tarafları , bu arada kırık kalpler var bunu birde gündeme dair etö yü iyi analiz etmemize yarayabilecek kollamayı , birde terör sorunu için bilgi alabileceğimz tek türkiye yi izlemeyide unutmayın.:)

IV. Osman'la yetinmeyi tercih ediyorum, aksi taktirde diger programlara vakit kalmiyor; "Namazla dirilis", "Vahyin penceresinden" ve su an aklima gelmeyen birkaç program gibi :)

"Kirik kalpler" dizisine gelince vakit israfina yol açitigini düsünüyorum. Izleme imkânim oldu, bendeniz'e fazla birsey kattigini sanmiyorum :)

BlueMoon 12-16-2009 16:16

güzel bir yazı olmuş

All times are GMT +3. The time now is 09:16.