Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Milli Görüşçü Bir Ergenekon Aşığı!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=121926)

unnamed 04-09-2010 00:15

Abiler noluyor sizlere? herşeyi bıraktık birbirimizemi düşmeye başladık? Birbirinize yaptığınız ithamların hiç birine, inanın ne ben nede forumdaki arkadaşlar katılmıyorken, birbirinize bu ithamları nasıl yakıştırırsınız? Sizlerin bunu yapması açıkçası üzdü beni, en yakın zamanda suların durulması dileğiyle...

redyellow 04-09-2010 00:25

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729647)
Abiler noluyor sizlere? herşeyi bıraktık birbirimizemi düşmeye başladık? Birbirinize yaptığınız ithamların hiç birine, inanın ne ben nede forumdaki arkadaşlar katılmıyorken, birbirinize bu ithamları nasıl yakıştırırsınız? Sizlerin bunu yapması açıkçası üzdü beni, en yakın zamanda suların durulması dileğiyle...

Ben Allah razı olsun dedim kötü bi şey demedim ki.

Söyletmek istiyor ama söylemiycem:)

Seyyah 04-09-2010 00:40

Abiler,kardeşler.
Saadet ve Akparti ile ilgili konular mümkün olduğunca sakin olunuz.
Tartışma sırasında farkında olmayıp sonradan üzüleceğimiz bir adaba kayıyor istemesekde.
Ben bunu yaşadım.
Peygamberimiz ( s.a.v ) Demiş ki; Onlara anladıkları kadar söyleyin.
Bunu iki tarafında uygulaması lazım.
Buradaki tartışmalar burada kalıyor bir faydası olmuyor. Herkes yine kendi görüşünü benimseyip kendi doğrularına doğru diyor.
O kadar tartışmaya girdim ne ben bir doğruma yanlış diyebildim kararımdam döndüm, nede karsı taraf bunu yaptı.
O yüzden anlaşamıyorsak kişisel eleştiriye başvurmadan bitirelim bizlere yakışanda budur:saygılar:

redyellow 04-09-2010 00:58

Alıntı:

Turkuas Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729676)
Abiler,kardeşler.
Saadet ve Akparti ile ilgili konular mümkün olduğunca sakin olunuz.
Tartışma sırasında farkında olmayıp sonradan üzüleceğimiz bir adaba kayıyor istemesekde.
Ben bunu yaşadım.
Peygamberimiz ( s.a.v ) Demiş ki; Onlara anladıkları kadar söyleyin.
Bunu iki tarafında uygulaması lazım.
Buradaki tartışmalar burada kalıyor bir faydası olmuyor. Herkes yine kendi görüşünü benimseyip kendi doğrularına doğru diyor.
O kadar tartışmaya girdim ne ben bir doğruma yanlış diyebildim kararımdam döndüm, nede karsı taraf bunu yaptı.
O yüzden anlaşamıyorsak kişisel eleştiriye başvurmadan bitirelim bizlere yakışanda budur:saygılar:

Allah razı olsun, dualarımla.

Üç mevsim 04-09-2010 01:06

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729511)
2 özellik daha ekliyorum....ağzı bozuk ve gıybetçi....

Redyellow'u ilk geldiği günden beri biliyorum forumdaki ve geneldeki
birçok psikopat ruhlu AK Partiliden daha naif ve nezaket ölçüleri dairesinde hareket eden biridir. Yine birçoğumuzdan daha anlayışlıdır... Ağzı bozuk değil bu doğru değil. "Gıybetçi" bu çirkin bir itham sizin gibi dini ilimler tahsil etmiş birine yakışmadı.

Şimdi ben de zatınız için bir tespitte bulunayım. Saadet Partisi'ne saldırmaya kumanda edilmiş bir robot gibisiniz.

EpiVaTeS 04-09-2010 01:12

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729691)
Redyellow'u ilk geldiği günden beri biliyorum forumdaki ve geneldeki
birçok psikopat ruhlu AK Partiliden daha naif ve nezaket ölçüleri dairesinde hareket eden biridir. Yine birçoğumuzdan daha anlayışlıdır... Ağzı bozuk değil bu doğru değil. "Gıybetçi" bu çirkin bir itham sizin gibi dini ilimler tahsil etmiş birine yakışmadı.

Şimdi ben de zatınız için bir tespitte bulunayım. Saadet Partisi'ne saldırmaya kumanda edilmiş bir robot gibisiniz.

Psikopat ruhlu derken...;D
Direk banamı geldi taş...
Ne psikopatlığımı gördün yahu...;D

Üç mevsim 04-09-2010 01:17

Alıntı:

Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729693)
Psikopat ruhlu derken...;D
Direk banamı geldi taş...
Ne psikopatlığımı gördün yahu...;D

Yahu sen niye alınıyorsun Alemdar Üstat... Sen deli dolu bir gençlik geçiriyorsun sadece :w:

Taş atmak için söylemedim birşey anlatmak istedim orda tespitse tespit.

EpiVaTeS 04-09-2010 01:19

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729695)
Yahu sen niye alınıyorsun Alemdar Üstat... Sen deli dolu bir gençlik geçiriyorsun sadece :w:

Taş atmak için söylemedim birşey anlatmak istedim orda tespitse tespit.

Ortam yumuşasın diye yaptım zaten...;D
merak etme Özgün...

redyellow 04-09-2010 01:37

Herkese hayırlı geceler diliyorum, cumanız kutlu olsun, hayırlara vesile olsun.

Milletinadamı da dahil:)

Fırat 04-09-2010 01:43

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729701)
Herkese hayırlı geceler diliyorum, cumanız kutlu olsun, hayırlara vesile olsun.

Milletinadamı da dahil:)

Hayırlı geceler kardeşim..
Sizinde cumanız mübarek olsun..

All times are GMT +3. The time now is 05:05.