Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   selamun aleyküm (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=123242)

.:Ay_Yıldız:. 01-21-2010 01:13

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705708)
İyi de bir hikayedeki kahramanın adıymış, arkadaşın buluşu değil ki . "pazarsineği" güzel bir isim ise o hikayenin yazarının başarısı olsa gerek. Açıkcası ilk gördüğümde yadırgamıştım ama çıkış noktasını öğrenince normal karşıladım. Velhasılı kelam hoş geldin "pazarsineği" :)

O adı bir forumda nick olarak kullanmak yaratıcılıktır benim için :)

Enfal 01-21-2010 01:16

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705709)
O adı bir forumda nick olarak kullanmak yaratıcılıktır benim için :)

Yaratıcılık türemiş kelimesine bakış açımız farklı. Bu rumuzu, adı geçen arkadaş bizzat kendi de bulmuş olsaydı benim için "yaratıcı" bir rumuz olmuş olmazdı ki şu durumda hiç değil.

.:Ay_Yıldız:. 01-21-2010 01:18

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705711)
Yaratıcılık türemiş kelimesine bakış açımız farklı. Bu rumuzu, adı geçen arkadaş bizzat kendi de bulmuş olsaydı benim için "yaratıcı" bir rumuz olmuş olmazdı ki şu durumda hiç değil.

Kim bir hikayede okuduğu böyle garip bir adı,bir forumda nick olarak kullanmayı akıl edebilirki?

Yaratıcı bir düşünce.

Hoş ve güzel .)

Enfal 01-21-2010 01:19

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705712)
Kim bir hikayede okuduğu böyle garip bir adı,bir forumda nick olarak kullanmayı akıl edebilirki?

Yaratıcı bir düşünce.

Hoş ve güzel .)

Benim tanıdığım herkes :)

.:Ay_Yıldız:. 01-21-2010 01:20

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705714)
Benim tanıdığım herkes :)

Yaratıcı düşüncesi olan bir çevreye sahipsin,ne mutlu sana :)

Enfal 01-21-2010 01:23

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705716)
Yaratıcı düşüncesi olan bir çevreye sahipsin,ne mutlu sana :)

Teşekkürler. Sevgili pazarsineği rumuzunuz hakkında söylediklerim sizi raatsız etmedi değil mi? Gerçi rahatsız edecek bir şey söylemedim ama . :)

pazarsineği 01-21-2010 01:30

enfal kardeşim, haklısınız fikir benim değil,hikaye sahibinin.. ama ay yıldızla böyle bir tartışma başlatmanızdan rahatsız oldum açıkcası.. çünkü bu tartışıp üzerinde konuşulmayı gerektirecek bişey değil bence.. pazarsineği yaratıcı mı değil mi.. benim umrumda değil ki.. sizin niye olsun?

EpiVaTeS 01-21-2010 01:32

Alıntı:

pazarsineği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705725)
enfal kardeşim, haklısınız fikir benim değil,hikaye sahibinin.. ama ay yıldızla böyle bir tartışma başlatmanızdan rahatsız oldum açıkcası.. çünkü bu tartışıp üzerinde konuşulmayı gerektirecek bişey değil bence.. pazarsineği yaratıcı mı değil mi.. benim umrumda değil ki.. sizin niye olsun?

;;);;)

Enfal 01-21-2010 01:32

Alıntı:

pazarsineği Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 705725)

Evet haklısınız. Neticede siz beğenmişsiniz ve kullanıyorsunuz. Başkalarının ne dediği önemli değil. :)

EpiVaTeS 01-21-2010 01:34

Yahu karizmatik nik istiyosanız bulim size...
piyasada benim bir sürü taklidim var...;D

Hem bi sayarsam ohohooooo...bir ton...;D

All times are GMT +3. The time now is 23:33.