Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Cinsel Tercih Hak Olabilir mi ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=124986)

Beritan 02-20-2010 21:03

Alıntı:

SSS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717148)
*** Değerli Arkadaşım.
Bu konunun dini boyutu tüm dinlerde belli.Tercih sapkınlığı da benim yazımın teması.
Sizin imzanızın Türçe'sini rica etmiştim. Cevap vermediniz.
Selamlar ***

iyide kardeşim siz hep alakasız yerlerde soruyorsunuz..:)

SSS 02-20-2010 21:07

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717231)
iyide kardeşim siz hep alakasız yerlerde soruyorsunuz..:)

*** Bir soru sordum size. Cevabın yeri ve yurdu mu olur Cevaplama niyetiniz varsa bana bir özel mesajla da yapabilirsiniz.
Burada herkesin imzası, herkesin anlayacağı dilden. ***

Beritan 02-20-2010 21:09

1 konu içinde yersiz yorumları siliyorlar..
eğer sizin gerçekten öğrenme amacınız olsa siz özelden sorarsınız..
buda herkesin anlayamayacağı dilse altına bide tercümesini yapmamı gerektirmez..

SSS 02-20-2010 21:10

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717219)
Bir anda özgürlükçü kesilenleri anlam veremiyorum.

Benim çocuğuma,kardeşime kötü ve ahlaksız bir örnekte bulunabilecek bir şeye müsade etmemek özgürlük düşmanlığı olmasa gerek.

Sokaklarda,parklarda,orada burada, farklı iki cinsin nefsane ilişkileri midemizi kaldırırken,aynı cinsin ilişkisi iğrençlik olur. Bunu yasal yol ile bir de evlilik onayı vererek doğal kılmak ise vahşet olur.

Helak edilen kavimlere özenmemek dileğiyle..

*** Konuya güzel katkılı mesajınız için teşekkürler ***

ALmi´ 02-20-2010 21:25

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717143)
tercihlerden ziyade bu işin dini boyutuna bakmak lazım...tersmi? varmı? yok o zaman bizcede yok....bu bi tercih olamaz...

Nokta .

tayyiperdogan57 02-21-2010 02:31

bence burda buyuk bir sorun var, insanlarin dinsel, cinsel, siyasi gorusu kendine aitir ve nasil ki bizler bizden baska bir dine mensup olanlari zorla, baski yaparak, ayiplayarak kendimize benzetmeye çalismiyorsak, ayni sekilde cinsel veya siyasi goruse de ayni sekilde hareket etmeliyiz, eger tam anlamiyla bir demokrasi istiyorsak bunlar basarmamiz lazim, ve bu tur olaylarin daha sonu gelmedi, daha geçenlerde Star tv de izdivaç programinda bunun ornegini yasadik, hi kimse kimsenin ozel hayatinda karismaya hakki yoktur olamaz ama tabii ki de dini açidan takdir ve tasfire edilmeyen bir seydir, dogrudur yanlistir, bunun hesabini kurban oldugum allahim soracaktir muhakak ki o insanlara

Duygu'Seli~ 02-21-2010 02:52

Alıntı:

tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717534)
bence burda buyuk bir sorun var, insanlarin dinsel, cinsel, siyasi gorusu kendine aitir ve nasil ki bizler bizden baska bir dine mensup olanlari zorla, baski yaparak, ayiplayarak kendimize benzetmeye çalismiyorsak, ayni sekilde cinsel veya siyasi goruse de ayni sekilde hareket etmeliyiz, eger tam anlamiyla bir demokrasi istiyorsak bunlar basarmamiz lazim, ve bu tur olaylarin daha sonu gelmedi, daha geçenlerde Star tv de izdivaç programinda bunun ornegini yasadik, hi kimse kimsenin ozel hayatinda karismaya hakki yoktur olamaz ama tabii ki de dini açidan takdir ve tasfire edilmeyen bir seydir, dogrudur yanlistir, bunun hesabini kurban oldugum allahim soracaktir muhakak ki o insanlara

Gençliğimizin geldiği düşünce durumuna bakın.. Ne kadar acı..
Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ve bu sadece islam dininde değil bütün dinlerde yasaklanmış bir durum..Sadece dini değil toplumsal değerlernde kabul etmedği büyük bir ahlaksızlık.. Bunu özgürlük olarak görenlerin özgürlük anlayışını yeniden gözden geçirmesini öneririm..

Özgürlüğünde bir sınırı vardır..O sınırdan çıkarsanız adı özgürlük olmaz..
Eşcinsellik bir rahatsızlıktır.. Bu rahatsızlık kimisini doğuştan vurmuştur,kimisinide toplumun maneviyatsızlığından..Tedavisi onu ne kınamaktır nede özgür bırakmak! Asıl kınayarak yada seyirci kalarak bizler hesap vermek zorunda kalacağız..

Lütfen böyle ahlaksızlıkları ''özgürlük'' adı altında meşrulaştırmayalım..
Bu çok çirkin bir düşünce..Her fikre saygımız vardır ama benim böyle bir düşünceye saygım olamaz..

İsmail EKİCİ 02-21-2010 02:56

Alıntı:

tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717534)

Yok işte öyle olmuyor

Bunun adı özgürlük değil. Kadın ve Erkek olarak 2 cins insan yaratıldı birleşmeleri için ;)

tayyiperdogan57 02-22-2010 01:33

Alıntı:

Duygu'Seli~ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 717561)
Gençliğimizin geldiği düşünce durumuna bakın.. Ne kadar acı..
Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği.. Ve bu sadece islam dininde değil bütün dinlerde yasaklanmış bir durum..Sadece dini değil toplumsal değerlernde kabul etmedği büyük bir ahlaksızlık.. Bunu özgürlük olarak görenlerin özgürlük anlayışını yeniden gözden geçirmesini öneririm..

Özgürlüğünde bir sınırı vardır..O sınırdan çıkarsanız adı özgürlük olmaz..
Eşcinsellik bir rahatsızlıktır.. Bu rahatsızlık kimisini doğuştan vurmuştur,kimisinide toplumun maneviyatsızlığından..Tedavisi onu ne kınamaktır nede özgür bırakmak! Asıl kınayarak yada seyirci kalarak bizler hesap vermek zorunda kalacağız..

Lütfen böyle ahlaksızlıkları ''özgürlük'' adı altında meşrulaştırmayalım..
Bu çok çirkin bir düşünce..Her fikre saygımız vardır ama benim böyle bir düşünceye saygım olamaz..

anliyorum sizi, ama ben bunu burda ne mudaafa ediyorum ne de mesrulastiriyorum, birakalim nasil yasarlarsa yasasinlar, bizim daha onemli konularimiz var, sirasiyla in$allah hepsi hal olur

SSS 02-22-2010 10:58

duygu seli'nden alıntı:

Evet dini özgürlük,fikir özgürlüğü vardır,olmalıdır.. Ama ahlaksızlığın özgürlüğü olmaz! Tartıştığımız konu bir ahlaksızlık örneği..

Ben de bunu anlatmaya çalışyorum: AHLAKSIZLIĞIN ÖZGÜRLÜĞÜ OLAMAZ !

All times are GMT +3. The time now is 06:49.