![]() |
Rica Dostum...=))
|
Alıntı:
http://i44.tinypic.com/2uijb0j.jpg |
Galatasarayın fenere şansı tutmuyor bu işin özeti bu... Nasılki fenerin Türkiye kupasına, UEFA'da 2. turdan öteye gitmeye, Beşiktaşa karşı vs şansı tutmuyor gs'ninde fenere şansı tutmuyor. Son 2 haftada Samiyende izledim galatasarayı çok beğenmiştim 7 gol atmıştı, bu yüzden derbiden iyi bir skor bekliyordum ama oyuncuların çoğunu tanıyamadım..
Galatasaraydan Giovanniyi, Keitayı, Jo'yu, fenerden Dos Santosu, Selçuk'u, Volkanı kutlarım. Hakemin 2 taraf içinde dengeli fecaat kararları vardı.. Şampiyonluk şansımız sürüyor hala..Son 3 hafatada gördük neler oldu, daha 7 hafta var önümüzde.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha Haluk Ulusoy'u da arayacaklar bekleyelim:) Eğer yaşasaydı Doğan'ı da bu başkan gibi harcardı fener, fenere futbol federasyonu başkanı dayanmaz:) Alıntı:
Şampiyonluk şansımız bitti... Avrupa gitme şansımız bile zora girmiştir. Toparlanılmazsa bu da zor olur. |
Alıntı:
Evet kardeşim aynen bu... Bunu görmemenin imkanı varmı ya... Gözlerin kapalı görürsün bu ofsaytı ama hakem devam ettirdi ve neredeyse gol olacaktı... Ayrıca şu an yanlış bilnmiyor isem eğer Fenerbahçe^nin birebir maçlarda gerisinde kaldığı tek takım İstanbul Büyükşehir Belediyesi :D Yani kimseye şansımızın tutmadığı gibi bir durum yok... :karizmatik: |
Alıntı:
Göz görmez akıl görür (: hiç kimse ben körüm diyen adama birsey gösteremez (: |
Dördüncü hakemin daha ilk itirazında Dauma gösterdiği tepkiden hakemlerin maça hangi psikoloji ile çıktıklarının açık delili idi...
|
Alıntı:
|
Duyuru:
Bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımını destekliyorum arkadaşlar, fenerliler buna göre yazsınlar bana yazarken! :) |
All times are GMT +3. The time now is 09:09. |