![]() |
Abicim o ikinci aşama damadın arkadaşlarının verdiği eziyet.Asıl butür tuzluluklara başlangıç gelin adayının istenmesi sırasında damat adayının sabrını denemek.Gerçi hiçbir zaman ters bir tepki geleceğini sanmıyorum ama erkekler kindar olduğunda o tuz ile halvet olma anını daha sonra hayatlarının herkaresinde evin hanımına hissettiriyorlar.:):):)
|
Alıntı:
|
Yok arkadaşların tezgahı tamamen.Bizati organizasyonların içinde bulundum.:)Ama gelin hanım bi ogün gülüyor daha sonra gülemediğinden dolayı o anı mazur gör be ukbacım.:)
|
Alıntı:
Ya abi bu boyuttaki şakayı arkadaşlar yalnış anlayabilir sonra toplumsal uzlaşı vs kalmaz. Nisan bir şakası de lütfen.:) |
Abi daha tepki gelmedi ama.:)
|
Alıntı:
|
Her an tepki verebilirim :)
|
Bizim ki muhabbet olsun.Başımızın üstünde yeriniz var.Cenneti istiyorsak,ki istiyoruz sizleri yanımızdan ayırmamak, sizlere saygısızlık etmemek gerekir inancındayım.Allah sizin gibi kişilikli inançlı insanların sayısını arttırsın...
|
Durum'u son anda kurtardiniz :) "Maksat muhabbet olsun" düsüncesiyle bekar üyelerimizin zihninde yanlis inanislar olusturmayin efendim. Meselâ esinizle her daim mutlu oldugunuzu, esinizin ellerinden olduktan sonra her gün tuzlu kahve içebileceginizi, hatta esinizle gayretlerinizin her geçen gün mutlulugunuzun artmasina yol açtigini söyleyin :)
|
Her daim katılırım sizlere.Tabiki dünyada en hoş şey paylaşmak, beraber olmak.Ama hergün tuzlu kahve içilmez tabiki:)Bekar üyelerimizde kutsal dairenin içine girmek için acele etsinler tabiki.Varsa kendilerine güvenleri:)
|
All times are GMT +3. The time now is 13:35. |