Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Gelin adaylarına Pratik Kahve (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=126332)

Hakan Özkan 04-01-2010 09:14

Abicim o ikinci aşama damadın arkadaşlarının verdiği eziyet.Asıl butür tuzluluklara başlangıç gelin adayının istenmesi sırasında damat adayının sabrını denemek.Gerçi hiçbir zaman ters bir tepki geleceğini sanmıyorum ama erkekler kindar olduğunda o tuz ile halvet olma anını daha sonra hayatlarının herkaresinde evin hanımına hissettiriyorlar.:):):)

Ukbâ 04-01-2010 09:18

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725982)
Abicim o ikinci aşama damadın arkadaşlarının verdiği eziyet.Asıl butür tuzluluklara başlangıç gelin adayının istenmesi sırasında damat adayının sabrını denemek.Gerçi hiçbir zaman ters bir tepki geleceğini sanmıyorum ama erkekler kindar olduğunda o tuz ile halvet olma anını hayatlarının herkaresinde evin hanımına hissettiriyorlar.:):):)

Öylemi damadın arkadaşlarımı sadece bunu arzuluyor. Arabanın içindeki gelinin kahkahalarını görenler oluyor ve bizlere söylüyorlar abi ben bayan tarafının tezgahıdır diye düşünüyordum. Ama bir gelin nasıl olur bu kadar eziyet karşısında kılını bile kıpırtatmaz hadi hareket etmiyor bari içinden buğz et ya gülmekten neyin nesi .

Hakan Özkan 04-01-2010 09:22

Yok arkadaşların tezgahı tamamen.Bizati organizasyonların içinde bulundum.:)Ama gelin hanım bi ogün gülüyor daha sonra gülemediğinden dolayı o anı mazur gör be ukbacım.:)

Ukbâ 04-01-2010 09:24

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725985)
Yok arkadaşların tezgahı tamamen.Bizati organizasyonların içinde bulundum.:)Ama gelin hanım bi ogün gülüyor daha sonra gülemediğinden dolayı o anı mazur gör be ukbacım.:)

:w::w::w::w:

Ya abi bu boyuttaki şakayı arkadaşlar yalnış anlayabilir sonra toplumsal uzlaşı vs kalmaz. Nisan bir şakası de lütfen.:)

Hakan Özkan 04-01-2010 09:25

Abi daha tepki gelmedi ama.:)

Ukbâ 04-01-2010 09:28

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725987)
Abi daha tepki gelmedi ama.:)

Millet uyuyor abi umarım da uyandıklarında bu satırları farketmezler.Bir daha buraya yorum yapmada düşsün alt kısma, yoksa sizin yazılarınızdan sonra herkes düşünçelerini tekrar elinden geçirmek zorunda kalıcak. Abi size kolay gelsin benimde ufak işlerim var görüşürüz.

Kur'ânTalebesi 04-01-2010 09:28

Her an tepki verebilirim :)

Hakan Özkan 04-01-2010 09:38

Bizim ki muhabbet olsun.Başımızın üstünde yeriniz var.Cenneti istiyorsak,ki istiyoruz sizleri yanımızdan ayırmamak, sizlere saygısızlık etmemek gerekir inancındayım.Allah sizin gibi kişilikli inançlı insanların sayısını arttırsın...

Kur'ânTalebesi 04-01-2010 09:44

Durum'u son anda kurtardiniz :) "Maksat muhabbet olsun" düsüncesiyle bekar üyelerimizin zihninde yanlis inanislar olusturmayin efendim. Meselâ esinizle her daim mutlu oldugunuzu, esinizin ellerinden olduktan sonra her gün tuzlu kahve içebileceginizi, hatta esinizle gayretlerinizin her geçen gün mutlulugunuzun artmasina yol açtigini söyleyin :)

Hakan Özkan 04-01-2010 10:07

Her daim katılırım sizlere.Tabiki dünyada en hoş şey paylaşmak, beraber olmak.Ama hergün tuzlu kahve içilmez tabiki:)Bekar üyelerimizde kutsal dairenin içine girmek için acele etsinler tabiki.Varsa kendilerine güvenleri:)

All times are GMT +3. The time now is 13:35.