Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Erdoğan'ın Devlet Laiklik Din Türban Atatürk ve Cumhuriyetle İlgili Sözleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=127720)

Beylerbeyi 04-25-2010 20:41

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738629)
“Ben ne Şiiyim ne Sünniyim, ben Müslümanım!”

İran konusunda olumsuz tavır takınan arkadaşlara kapak olacak bir söz :)

sarar 04-25-2010 20:43

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739705)
İran konusunda olumsuz tavır takınan arkadaşlara kapak olacak bir söz :)

Aynen Öyle Bu Zamana Kadar Hep Farklılıklarımızdan Bahsettiler Halbuki Öyle Çok Ortak Yanlarımız Varki Müslümanların Ama Bizi Birbirimize Düşürmeye Çalışıyorlar.

Özgür Çağrı 04-25-2010 21:02

sözlerde yeminde harika ...

ardunus 04-25-2010 21:55

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738256)
Başbakanımızın çok sevdiğim bazı sözlerini sizler için derledim..

Devlet ile ilgili sözleri

Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.[5]

İçki yasaklansın. [6]

Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler.[7]

Siyasetin tek limanı ahlaktır.

Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. [15]

'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! [18]

Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der.

Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.

bu sözler milli görüş gömleyini cıkarmadan önceydi sayın başbakan cok degişti eski defterleri cok karıştırmayın sonra üzülürsünüz

Mavera 04-25-2010 22:14

Alıntı:

ardunus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739755)
bu sözler milli görüş gömleyini cıkarmadan önceydi sayın başbakan cok degişti eski defterleri cok karıştırmayın sonra üzülürsünüz

ya merak ediyorum sen kac yasindasin.. Cünkü Türkceyi resmen katlediyorsun..
degile, deyil gömlegini yerine gömleyini kredi yerine kiredi gibi ilkokul cagindaki bir cocugun yapmayacagi hatalari yapiyorsun!..
Yok tamam anlarim noktalamada hata olur, imlada hata olur ancak bu basit hatalari ilkokul cocuklari bile yapmiyor..
Yok konuyla ne alakasi var diyorsan daha Türkceyi kullanmayi bilmeyen birinin basbakanimiz hakkindaki elestirilerini dikkate almiyoruz!

Beylerbeyi 04-25-2010 23:32

Alıntı:

galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739770)
ya merak ediyorum sen kac yasindasin.. Cünkü Türkceyi resmen katlediyorsun..
degile, deyil gömlegini yerine gömleyini kredi yerine kiredi gibi ilkokul cagindaki bir cocugun yapmayacagi hatalari yapiyorsun!..
Yok tamam anlarim noktalamada hata olur, imlada hata olur ancak bu basit hatalari ilkokul cocuklari bile yapmiyor..
Yok konuyla ne alakasi var diyorsan daha Türkceyi kullanmayi bilmeyen birinin basbakanimiz hakkindaki elestirilerini dikkate almiyoruz!

eğitilir hacı eğitilir :)

Mavera 04-25-2010 23:40

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 739808)
eğitilir hacı eğitilir :)

evet kardesim egitim kesinlikle sart :)

Beylerbeyi 05-10-2010 02:11

güncellesek fena olmaz (:

Hıfz-ı lisan 05-13-2010 13:21

Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.

çok güzel.Allah sağlık,sıhhat versin.Başarısı daim olsun inşaallah. sağolun (:

Beylerbeyi 05-14-2010 12:46

Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz.

çok manalı bir söz. günümüzde demokrasi ifadesini kullanıp yüzbinlerce insanı katleden ülkelerin durumunu çok iyi anlatmış başbakanımız.

All times are GMT +3. The time now is 22:36.