Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Baykal İstifa Etti! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=128123)

Hüdaverdi 05-10-2010 15:53

Yahu bugün yarın baykalcılar meydana çıkıp ''hepimiz deniz baykalız'' demesin ;D

Ahmet Yasin 05-10-2010 15:55

Hepimiz habervaktim'ciyiz;D

redyellow 05-10-2010 16:12

Hayırlı olsun diyelim... Deniz Baykalın istifası üzerine acaba chp genel başkanı kim olur?

Ben Kılıçdaroğlunu şanslı görüyorum.

Ayrıca chpnin genel başkan değişikliğinin iktidar partisinin aleyhine olacağını düşünüyorum.

ne dersiniz?

Ahmet Yasin 05-10-2010 16:15

Deniz baykalın yerine vekalet edecek isim için cehepe myk toplandı.

Artık Ak partinin lehinemi olur yoksa aleyhinemi bekleyip göreceğiz ne demiş büyüklerimiz.

'Ahmak bir dostum olacagına akıllı düşmanım olsun'

ona göre tedbir alınır artık..

Leyl-i efruz 05-10-2010 16:15

Şahsen ben üzüldüm..Deniz baykal kadar partisine oy kaybettiren bir lider daha tanımadım keşke kalsaydı..
Deniz Baykal yüzünden chp'ye oy vermeyen bisürü insan vardı.. Şimdi kılıçdaroğlu yada Gürsel Telin başa gelirse solcular tek yolda birleşebilir bu da iktidarı zora sokacak bence.
Allah yardımcımız olsun.

Terennüm 05-10-2010 16:16

kılıçtaroğluna bırakmazlar...

Cihannur 05-10-2010 16:18

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742439)
Hayırlı olsun diyelim... Deniz Baykalın istifası üzerine acaba chp genel başkanı kim olur?

Ben Kılıçdaroğlunu şanslı görüyorum.

Ayrıca chpnin genel başkan değişikliğinin iktidar partisinin aleyhine olacağını düşünüyorum.

ne dersiniz?

Genel Başkanlık için en önde gelen isim sizin de söylediğiniz gibi Kemal Kılıçdaroğlu'dur; ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelili ve Alevi olması, CHP delegelerinin bazıları tarafından genel başkanlık için hoş karşılanmayabilir.

CHP'deki genel başkan değişikliğinin AK Parti'nin aleyhine olacağı fikrinize katılmıyorum.

El Emin 05-10-2010 16:19

Ben iddia ediyorum yeni bir dizi çıkacak Kanal D'de.Behlül felan hepsi hayal olacak Deniz BAYKAL piyasayı silip süpürecek.

TYH 05-10-2010 16:28

Alıntı:

Cihannur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742444)
Genel Başkanlık için en önde gelen isim sizin de söylediğiniz gibi Kemal Kılıçdaroğlu'dur; ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelili ve Alevi olması, CHP delegelerinin bazıları tarafından genel başkanlık için hoş karşılanmayabilir.

CHP'deki genel başkan değişikliğinin AK Parti'nin aleyhine olacağı fikrinize katılmıyorum.

Tuncelili ve Alevi olması evet bazı kesimler için sorun olabilir.Önyargılı-ayrımcı olduğum anlaşılmasın ama kürt-alevi 3 arkadaşım oldu ve 3ünden de nefret ediyorum şu an,yani şansıma mıdır anlamadım her türlü pis işe bulaşmış insanlardı 3ü de.Sadece alevi olarak düşündüğümüz de gene alevi arkadaşlarım var Allah razı olsun çok iyi insanlar.Ama Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışma imkanını yakalamış biri olarak şunu söyliyeyim çok saygılı bir insan.Partide de seviliyor anladığım kadarıyla,inşallah başa gelir.

Cihannur 05-10-2010 16:28

Alıntı:

Leyl-i efruz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 742441)
Şahsen ben üzüldüm..Deniz baykal kadar partisine oy kaybettiren bir lider daha tanımadım keşke kalsaydı..
Deniz Baykal yüzünden chp'ye oy vermeyen bisürü insan vardı.. Şimdi kılıçdaroğlu yada Gürsel Telin başa gelirse solcular tek yolda birleşebilir bu da iktidarı zora sokacak bence.
Allah yardımcımız olsun.

Gürsel Tekin'in veya Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı olmasıyla, CHP'nin laikçi çizgiden kurtularak Sosyal Demokrat bir çizgiye geçmesi AK Parti'nin kazancı sayılır. CHP Sosyal Demokrat bir çizgiye gelirse başörtüsü yasağı sona erebilir, dindarlara yapılan zulümler bitebilir.

All times are GMT +3. The time now is 01:07.