Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Babalar gibi satarım, yeter ki parasını versinler. Maliye Bakanı, Kemal Unakıtan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130374)

Mavera 06-23-2010 00:08

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757676)
Şu Kemal unakıtan Novek'ide satsada kurtulsak :)

küba lideriyle görüsme halindeymis.. iki paket puroya is baglandi, baglanacak oradan alinan purolarda iyi bir paraya eski fb baskani ali sene satilacakmis :)

novek 06-23-2010 00:27

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757470)
Soruma adam akıllı cevap ver...
lafı, mahalle karısı gibi ağzında dolama....
sana hazımsızlık yapanı söyle, oan göre muhatap alalım seni....
:@:@:@

Alıntı:

.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757676)
Şu Kemal unakıtan Novek'ide satsada kurtulsak :)

---------

Türkistan 06-23-2010 13:16

novek bunlar sadece gürler.ama nedense yağmazlar.bir gün hem gürleyen hem de yağanlar geldiğinde şemsiye de bulamayacaklar o na acırım.Hükümetleride böyle bunların.gürleama hiç yağma.

İntifada 06-23-2010 13:18

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757890)
novek bunlar sadece gürler.ama nedense yağmazlar.bir gün hem gürleyen hem de yağanlar geldiğinde şemsiye de bulamayacaklar o na acırım.Hükümetleride böyle bunların.gürleama hiç yağma.

Biz sizin gürlemenizi gördük...
ecevitin arkasında cevap bile veremiyordu bahçeli...
Allah size fırsat vermesin ...

Türkistan 06-23-2010 13:25

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757891)
Biz sizin gürlemenizi gördük...
ecevitin arkasında cevap bile veremiyordu bahçeli...
Allah size fırsat vermesin ...

aynenn bushun çek askerini kuzey ıraktan diyip gürleyen ama yağmayan adam tayyip gibi değilmi.Askerlerimizin başına çuval geçirilmesi de cabası .Kıyamete kadar kara bir leke.

İntifada 06-23-2010 13:29

sen at gözlüklerinle dolanmaya devam et...
sizin hayallerinize sığmayacak kadar güçlendi bu ülkıe hem içerde hem dışarda...
bu ülkede kara leke deyince ilk akla gelenlersiniz...
bu halkı bir gecede soydunuz...
bi kör bi topal yetemediniz bu ülkeye gittiniz ithal bakan transfer ettiniz..
kimden talimat aldınızda apoyu astırmadınız :neki:
ne diyor bahçeli biz 3.5 yıl iktidarda kalma başarısını gösterdik :w::w:
uff vizyona bak...

Ahmet Yasin 06-23-2010 13:41

Bakıyorum nooveek in tek başına burda ortalığı karıştıracak cevheri bulamayanlar yanında birini daha servis etmişler.En azından nooveekin zamanı var akşama kadar saçmalayabiliyor arada işim var deyip gidip ezberini yapmıyor.;ı:

Türkistan 06-23-2010 13:43

Ben gene at özlüğü ile bakıyorum da sen ne yazık ki bakar kör olmuşsun.
sen neden bahsediyorsun.şu ülkenin haline bak biraz el insaf be.Hiç bir yatırım gelir yok.sigara içenlerle arabası olup benzin mazot alanlar olmasa nasıl gelir elde edeceksiniz.ama siz bilirsiniz işinizi milletin gırtlağını sıkar tozunu atar gene kasanızı doldurmaya kalkarsınız.

İntifada 06-23-2010 13:45

Alıntı:

Türkistan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757898)
Ben gene at özlüğü ile bakıyorum da sen ne yazık ki bakar kör olmuşsun.
sen neden bahsediyorsun.şu ülkenin haline bak biraz el insaf be.Hiç bir yatırım gelir yok.sigara içenlerle arabası olup benzin mazot alanlar olmasa nasıl gelir elde edeceksiniz.ama siz bilirsiniz işinizi milletin gırtlağını sıkar tozunu atar gene kasanızı doldurmaya kalkarsınız.

:w::w::w::w::w:
anasol m yi çok güzel anlatmışsın tebrik ederim.

Türkistan 06-23-2010 13:46

Alıntı:

barışcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757897)
Bakıyorum nooveek in tek başına burda ortalığı karıştıracak cevheri bulamayanlar yanında birini daha servis etmişler.En azından nooveekin zamanı var akşama kadar saçmalayabiliyor arada işim var deyip gidip ezberini yapmıyor.;ı:

biz senin gibi akşama kadar burada lak lak yapacak vaktimiz yok.senin gibi tuzumuz kuru değil.
ekmek parası için uğraşıyoruz.hükümetinize vergi yetiştireceğiz saha iyi yiyip içip yatsınlar diye ter atıyoruz bay tuzu kuru.

All times are GMT +3. The time now is 13:27.