![]() |
Alıntı:
Sağolasın çok teşekkür ederim...Bende size en içten duygularımla dua edicem. Bende foruma yeni üye olmuş kişilerden sayılırım. İnşallah zamanla sizlerle ve forum üyeleriyle daha iyi tanışma fırsatım olucak. |
AY IŞIĞI(Birgül) = Akıncı34(Yavuz)
kendisini tanımasamda bu dua etmeme engel değil... Şunu bilmesini isterimki bundan sonra dualarımdadır kendisi... |
Alıntı:
Benden iyi bela bulursan ara bakim :hihi2: Tek taraflı dua almıyacaksın ablacım.. Annemede dua ettiriyorum dua kardeşlerim için.. :ayutandım: Herkes için hayırlı olsun..:gül: |
Alıntı:
İnşAllah dua kardeşim ... Forumada hoşgeldiniz daim olursunuz inşAllah... Eskiden sadece süt kardeşim vardı ... Şimdi birde dua kardeşim oldu ... :) Dualarınızda bulunmak temennisi ile ... Saygılar ...:saygılar: |
Alıntı:
|
Dua kardeşim :) ak sevda(Hatice) :)
Her daim dualarımız karşılıklı olsun inşaAllah... |
bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba;1
|
Alıntı:
Sizden sonra gelecek üyemiz dua kardeşiniz olacak.. :) Adınızıda yazarsanız sevinirim ;1 |
çok sevindim...
adım CENNET;1 |
Alıntı:
İkiz kardeş gibi bir ifade çıkmış ağzımdan. İkiz kardeşim değil hatta kendisini yeni yeni tanımaktayım. Herhangi bir hile olduğu akla gelebilir o açıdan düzelteyim dedim..: D Sürtüştüğüm biri çıkmasın derken, seni mi kastetmişim. Doğrudur öyle takdir etmişsen: ) Ah canım eksik olma. Senden de annenden de Allah razı olsun.. Sen de dualarımdasın hemi de can-ı gönülden..:gül: : ) |
All times are GMT +3. The time now is 16:05. |