![]() |
ooo iyi ya ben sana arada yazarım çevirirsin murat sonra babama gider biraz konuşurum hava yaparım biraz :hihi2:
|
ayıpsın keko, her zaman beklerim. ücret felan da istemiyorum :)
bundan sonra Kürtçe konuşacam. tew tew tew, ha maşallah ;D |
Alıntı:
attim atmasinda cevap yok sen bana söyle türkce bol iltifatli bir mesaj yollasana belkide kürtce anliyordur diyecegim ama adam ingilizce ögretmeni en iyisi ingilizce yazmak :) |
Alıntı:
|
yok yok demistim ya bir ögretim görevlisi arkadas var ona arattiracagim yarin söyle bir halini, hatrini sorsun bakalim..
ne yaparsin kardes insanoglu cig süt emmistir o yüzden olur böyle seyler... zaten sana biraksam simdiye temizlemistin onu zaten bir dahakine bu tür isleri sana yaptiracagim elin yatkin anlasilan.. ;) |
adam olsaydı sözünde durardı. neyse öğretim görevlisi gitsin bi yanına. bakalım ne olacak.ilahiyattaki öğrenciyi sevindirirsin, en çok onun için istiyorum. o şerefsizde kalacağına ilahiyat öğrencisine gitsin.
konuyu dağıtma ahmet aaa çok ayıp ;D Kürtçe konuşacaksan konuş yoksa yazma burda :) de here |
bence bu konuda türkce sohbet yasaklanmali..
|
Alıntı:
|
Faşistlik yok lo özgürlük :) herkes istediği gibi konuşabilir.
Murat Hocam şunuda bi çeviriversen Sayın yönetim kürt kültürü bölümünün idaresinide sorumluluk alanlarıma eklermisiniz :hihi2: |
Alıntı:
ez ji dıbejim Kırmanci xeber de (ben de diyorum ki Kürtçe konuş) na Turki na İngilizi, tew Kırmanci xeberdın Xode Teala razi be |
All times are GMT +3. The time now is 19:11. |