![]() |
Bana oy veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
Allah analı babalı büyütsün abi inşAllah devrimi birlikte yaparız kardeşimizle ;D ismini ne koydunuz merak ettim :hmm |
Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.:)Sizin buralara kadar gelip haber vermeden dönüşünüzü hala sindiremedik.
Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin. |
Alıntı:
Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde:) |
Alıntı:
|
bende kullandım hayırlısı olsun...
|
Alıntı:
Hakan üsdat ben şimdi ne desem :neki: 5 eylülde kazlıçeşmeyi ayağa kaldıracağız bizi bulursanız ne ala :) Alıntı:
|
Alıntı:
Bana hakan abi kız bulacaktı yalçın abide tüm masrafları karşılayacaktı ve bende bedavaya getireceğim..:D en azından öyle hayal ediyorum.. Armut piş ağzıma düş..:) Ohh... |
Gönülden bakıyorum da keyfiniz yerinde. Yaşlanan sanki bir tek o söyledikleriniz. :)
Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın. Bu arada Ertuğrul kardeşimiz bir hayli fark atmış. Gönülden hanım mesaj sayısı kotası varmı hala eğer öyle ise oylama oranları yine son güne kadar değişebilir. :) |
Yeni mesaj kotamız her zamanki gibi var üsdat :) gene yeni üyelerin saldırısına mı uğradık :)
Yaşlılık mevzusuna gelince korknun ecele faydasının olmadığı gibi kaçışında yaşlılığa faydası yok...benim baz aldığım konu belii ...baba, amca,dede :hihi2: kim önce bu vasıflara ulaşırsa birinciliği kapar:) |
All times are GMT +3. The time now is 02:35. |