Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Ağustos Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=133971)

BuRaK ReiS 08-14-2010 16:35

Bana oy veren kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Özgür Çağrı 08-14-2010 16:41

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783879)

Bu arada muhterem gözünüz aydın :)...Allah bağışlasın bir oğlunuz olmuş...Mevlam sağlıkla, analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah :çiçek:

Allah analı babalı büyütsün abi inşAllah devrimi birlikte yaparız kardeşimizle ;D ismini ne koydunuz merak ettim :hmm

Hakan Özkan 08-14-2010 17:20

Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.:)Sizin buralara kadar gelip haber vermeden dönüşünüzü hala sindiremedik.

Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin.

rizzelli 08-14-2010 17:33

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784292)
Canan hanım Allahrazı olsun güzel temennileriniz için.Sakarya mitinginden döndük yalçın abiyle.Zeytinburnundaki ilk mitingde ordayız sizi bulacağız.:)Sizin buralara kadar gelip haber vermeden dönüşünüzü hala sindiremedik.

Furkan kardeşim teşekkür ederim.İsmi Eyyub Ensar.İnşeallah ismi gibi yaşantısı da o mubarek eyyub el ensari hazretlerine benzer. Dua edin.

Allah bağışlasın,vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde:)

Hakan Özkan 08-14-2010 17:38

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784303)
Allah bağışlasın,vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

Bu sizin ikinci çocuğunuz galiba.Yoksa bir başlık açar sevincinizi bizimle paylaşırdınız herhalde:)

Allahrazı olsun.Biri ikisi olurmu kardeş evlat evlattır.Yaşlandığımızı formda hissettirmek istemediğimizdendir.:)

Neşe 08-14-2010 18:55

bende kullandım hayırlısı olsun...

Gönülden 08-14-2010 23:24

Alıntı:

Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784292)

Evet Sakarya mitingini izledim televizyondan...o neydi yahu soğuk gül banyosu falan :)
Hakan üsdat ben şimdi ne desem :neki: 5 eylülde kazlıçeşmeyi ayağa kaldıracağız bizi bulursanız ne ala :)

Alıntı:

Allahrazı olsun.Biri ikisi olurmu kardeş evlat evlattır.Yaşlandığımızı formda hissettirmek istemediğimizdendir :)
Birde Yalçın üsdat ile birlikte yaşlandığınızı kabul etseniz :w: yakında dede olacaksınız :)

El Emin 08-14-2010 23:29

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784471)

Birde Yalçın üsdat ile birlikte yaşlandığınızı kabul etseniz :w: yakında dede olacaksınız :)

Abla yaşlandıklarını çaktırma yoksa yaşlılık diyip bana verdikleri sözü unutmaya çalışabilirler..:)

Bana hakan abi kız bulacaktı yalçın abide tüm masrafları karşılayacaktı ve bende bedavaya getireceğim..:D en azından öyle hayal ediyorum..

Armut piş ağzıma düş..:) Ohh...

Ukbâ 08-15-2010 12:27

Gönülden bakıyorum da keyfiniz yerinde. Yaşlanan sanki bir tek o söyledikleriniz. :)

Hakan abi Muhammet kardeşimizden kurtulmanın pek mümkünatı yok. O yüzden ne gerekiyorsa yapılsın.

Bu arada Ertuğrul kardeşimiz bir hayli fark atmış.

Gönülden hanım mesaj sayısı kotası varmı hala eğer öyle ise oylama oranları yine son güne kadar değişebilir. :)

Gönülden 08-15-2010 13:04

Yeni mesaj kotamız her zamanki gibi var üsdat :) gene yeni üyelerin saldırısına mı uğradık :)

Yaşlılık mevzusuna gelince korknun ecele faydasının olmadığı gibi kaçışında yaşlılığa faydası yok...benim baz aldığım konu belii ...baba, amca,dede :hihi2: kim önce bu vasıflara ulaşırsa birinciliği kapar:)

All times are GMT +3. The time now is 02:35.