![]() |
Maç kavgası dedinde aklıma bitlis ile muş arasındaki futbol maçları (kavgaları) gelir. Maçtan sonra yol kesilir muşta 13 plakalı arabalar bitliste 49 plakalı araba geçemezdi geçseydi vay haline ;D
|
Bizim kulp maçlarında da kulp ismi yüzünden baya dalga geçmiş karşı taraftarlar vakti zamanında hala anlatılır..
|
Alıntı:
petrol- d.bakır maçını izlemeye gelmiştim 99 yılında :) batman-diyar maçlarında hep kavga olduğu için hiç alakası olmadan saha kapatma cezası yemişti petrol. batman'da oynayacağımıza bitliste oynadık. ben nerden bileyim batmanın diğer takımı Batman Belediyespor bir sene önce Bitlis Özgüzelderesporu son maçta yenmiş ve Bitlis küme düşmüştü ;D bismillah egzotik şehir Bitlise girdik, onlarca Bitlisli bizi bekliyor ;D sağolsunlar bizi şehrin girişinde karşılamaya geldiler. taş yağmuru başladı. otobüs şoförü hemen geri döndü 5 km felan geri geldik peşimize verdiler ;D polis çağırdı şoför. 2 polis arabası geldi. stada girene kadar kapadım gözlerimi. herkes el kol hareketi yapıyordu. arada taş atanlar da vardı. maçta da diyarbakırlılardan çok bitlisliler vardı. hepsi diyarı tutmuştu. hey gidi bitlis, canımızı zor kurtardık ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
özgüzeldere diye bi dere var mı orda :) madem siz özgüzeldere yi amatöre düşürdünüz biz de sizi özgüzeldereye atalım dememişler Allahtan ;D |
evet var bitlis deresi diye geçer botan çayına akar geldiğiniz yol kenarında akan dere
Onu diyorum ya ucuz kurtulmussunuz.Bende çocukken bir ara kavga arasında kaldım kaçacak yer yok bende oldugum yerde kaldım ağladım ki kimse bana karışmasın :) |
Ucuz yırtmışsın murat ah o anların videosu olsada izlesek komedi gibi ya. Okurken baya güldüm haline.
|
maçın oynanacağı 12 ekim günü milli maç varmış :şaşkın:
fenerbahçe as futbolcularıyla gelmicek yani :şaşkın: ..ve bilet fiyatı 75 TL :şaşkın: vay ben ne bahtsız adammışım ya :ağla: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'ın hıyarları biletler için 75 TL koymuşlar bi de. zaten açık tribünde maç izlenmez çok küçük ve alçak.. açık 50 tl. koltuk yok bişi yok. izleyenlerin sırtı kırılır. kale arkasında oturacak yer bile yok ;D orası da 25 tl |
All times are GMT +3. The time now is 00:15. |