![]() |
Sonuçlar nasıl açıklanıyor ??? yasak yok mu:hmm :neki:
|
Alıntı:
|
Evet sonuçlar nasıl açıklanıyo ?..:hmm
|
"Şanlı Urfa Bingöl'ü geçebilir neredeyse bütün sandıklardan evet çıktı...."
Zannetmem Urfada BDP var...Bingöl de % olarak daha çok çıkacaktır.Ben öyle tahmin ediyorum. |
Sandık görevlisi 'gömlek' için kavga etti! http://www.habervaktim.com/resim/resim141469_2.jpg Adana'da CHP'li bir sandık görevlisi, beyaz gömlekle evet propagandası yaptığını iddia ettiği AK Parti Milletvekili Necdet Ünüvar ile tartıştı. Yeni Baraj Mahallesi Özel Adana Lisesi'ndeki parti müşahitlerini ziyaret eden Necdet Ünüvar, CHP'li görevlinin "Vekiller sandık sandık gezemez" tepkisi ile karşılaştı. Milletvekili Ünüvar ise "Niçin böyle bağırarak konuşuyorsunuz. Ben propaganda yapmak için gezmiyorum. Sizin vekilleriniz gezmiyor diye mi bu şekilde davranıyorsunuz." şeklinde karşılık verdi. CHP'li görevli "Benim vekillerim seçim kanununa uyuyor" derken; Ünüvar ise "Önce senin genel başkanın oy kullansın" ifadesini kullandı. Bu arada, CHP'li bir görevlinin "Propaganda yapmıyoruz diyorlar ama beyaz gömlek giyinip gelmişler" demesi dikkatlerden kaçmadı. Milletvekili Necdet Ünüvar, müşahitler ile görüşmek üzere okulları dolaştığını belirterek, "Sandık müşahidi arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Bir sıkıntıları var mı diye soruyoruz. Çok sayıda okul dolaştık. Kendisini CHP'li olarak tanıtan okul görevlisi bize 'Burada dolaşamazsınız, propaganda yapamazsınız' dedi. İnsanlara merhaba demek propaganda anlamına gelmez." şeklinde konuştu. Cihan |
Hakkari'de katılım çok düşük olmuş.
|
Sivil Anayasaya Evet Diyenler sayfasındaki haberleri copy paste yapıyor :)
helal ahbet abi kaynak sağlam :) |
Alıntı:
|
az önce bir lokantadaydık arkadaşlarla. Roj tv açıktı.
BDP li belediye başkanları telefonla bağlandılar. yüksekova belediye başkanı kimseye oy verdirtmediklerini söyledi. %100 e yakın boykot. şırnakta %75 boykot. van belediye başkanı çıkıp zafer bizimdir dedi. şu şu mahallelerde kimse oy veremedi dedi. bi BDP li yetkili en büyük katılımın Batman'da olduğunu, bu ilde çok fazla engellemelerde bulunamadıklarını belirtti. yav bunlar nasıl insanlar her mahalleyi tek tek söylüyordular. hangi kesim vermiş. kim boykot etmiş hepsini biliyorlar. sonuçlar çoktan gelmiş roj tv ye ;D |
OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ
5982 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun'un halk oylamasında oy verme işlemi, Türkiye genelinde sona erdi. Vatandaşlar, Türkiye'nin doğusundaki 32 ilde 07.00-16.00 saatleri arasında, batısındaki 49 ilde ise 08.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullandı. Batıdaki illerde, oy verme işleminin bitiş saati olan 17.00'de sandık başlarında bulunan seçmenler, sandık kurulları yetkileri tarafından tespit edildikten sonra oylarını kullanabilecekler. Bu tespitten sonra oy vermek için sandık başına gelenler ise oy kullanamayacaklar. Oy verme işleminin bitmesiyle birlikte sandıklar açılmaya başlandı ve oy tasnifine geçildi. Bu arada, YSK'nın daha önceki kararı doğrultusunda dün saat 18.00'de başlayan her türlü yayın yasağı da saat 21.00'e kadar devam edecek. 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK'nın bildirileri yayınlanabilecek. Yayın yasağı, YSK'nın kararıyla daha erken bir saatte de kaldırılabilecek. Samanyoluhaber |
All times are GMT +3. The time now is 20:21. |