Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak Ülkü yazılmalıdır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=136957)

TYH 03-10-2011 23:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866456)
hadi gıçıgırık da ben olayım ;D

of efsane ya :D bunu unutmuşum bak :D

unnamed 03-11-2011 02:35

akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...

TYH 03-11-2011 03:05

akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m

Tarantula_ 03-11-2011 08:18

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866506)
akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m

Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!

El Emin 03-11-2011 10:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866498)
akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...

Yok dayı biliyorum akkabola bizdende şu konudan sonra ben neredeyim onu sorgulamaya başladım?:)

unnamed 03-11-2011 12:30

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866506)

doğru diyorsun kardeşim..
akobalı bir idoldür..bir kavramın başlangıcıdır...
o olmasa biz ne yapardık..
çok güzel bir noktaya değinmişsin, bizimde gözümüzü açmamıza vesile oldun...
teşekkürler...
:çiçek::çiçek:

TYH 03-11-2011 13:48

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866510)
Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!

sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..

unnamed 03-11-2011 14:50

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866575)
sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..

;D;D;D;D;D

EpiVaTeS 03-11-2011 14:53

CcC Akobalı Reyiz CcC...;D

EpiVaTeS 03-11-2011 14:53

Ahanda Nurcu reyizler hocayı soktu gene araya...

CcC Nurcular Reyizdir CcC...

All times are GMT +3. The time now is 09:06.