Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Projelerimiz (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   Genel Merkez Projeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137)

unlu 07-14-2007 14:59

Genel Merkez Projeleri

Alıntı:

hasansarı Nickli Üyeden Alıntı
MESELA BUGÜNLERDE BİZLERE YAPILAN KARAMALARI BAŞLIKLAR ALTINDA ELE ALIP BİR KOMİSYONUMUZ İLERDE BUNLARA KALİTELİ VE BİLİMSEL CEVAPLAR OLUŞTURABİLİR. BELKİ BU SEÇİME YETİŞMEYECEKTİR AMA ÖNÜMÜZDE ÇOK ZAMAN VAR VE HER YENİ GÜN SİYASET İÇİNDE ÇOK ŞEYE GEBEDİR. HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM

özellikle başkanım özelleştirme ,toprak satışı ve terör konusunda bilimsel bir araştırmayla partimizin politikalarını anlatabiliriz. bir kamu yönetimi öğrencisi olarak göreve hazırım

yasarkaytan 07-18-2007 20:22

Genel Merkez Projeleri

Her türlü teknik desteği elimizden geldiğince verebiliriz. Saygılarımızla.

nk1985 07-21-2007 14:05

Genel Merkez Projeleri

Alıntı:

ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hasansarı Nickli Üyeden Alıntı
SEÇİM SONRASINA HAZIRLATYIN KENDİNİZİ VE ŞİMDİDEN GENÇLİK POLİTİKALARI ÜZERİNE DÜŞÜNCELERİNİZİ TOPARLAYIN

Avrupa Birliği ile ilgili bir çalışma grubu oluşturulmasını, burda nitelikli arkadaşlarımızın toplanmasını ve fikir üretimi yapılacak bir ortamın oluşturulmasını öneriyorum. Zira müzakere sürecinde buna ihtiyaç olacaktır.

arkadaşa katılıyorum halkımız avrupa birliği konusunda yeterli bilgiye sahip değil diye düşünüyorum ak parti avrupa birliği konunda bir çok şey yaptı ama bu çoğunlukla haka yanlış anlatılıyor bunu halkımıza iyi anlatmamız lazım
ayrıca hükümetimizin yaptığı uygulamaları halkımıza doğru anlatmamız gerekli

UĞUR 07-25-2007 19:40

Genel Merkez Projeleri

Çevre-Kültür Politikaları ve Gençlik ile ilgili çalışmak isterim.2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti İSTANBUL.. İstanbulda yaşıyorum ve çeşitli projelerim var.İlginize..

dilek 07-25-2007 22:53

Genel Merkez Projeleri

Merhaba Hasan Bey inanın bu projede yer almaktan onur ve gurur duyacağım. Ben aktif şekilde AK PARTİ için ÜLKEMİZ için böyle bir projede yer almak istiyorum lütfen bana yardımcı olun.

Bayern 07-26-2007 03:34

Genel Merkez Projeleri

Merhaba,

"Emrinizdeyiz" sozuyle destek verilmesindense, kisilerin somut hangi alanlarda gonullu olabilecegini, bir katki yapabilecegini belirtmesi daha yerinde bir paylasim olacaktir. Ar-ge'den sorumlu arkadasimizin oyle saniyorum ki "emrinizdeyiz" gibi bir cumleden bireylerin yatkın oldugu konuyu, ilgi alanını çıkartabilmesi ve "emrinde" olabilecek insanların ne konuda yardımcı/destek olabilecegini kestirmesi zordur. Yaklasik 4 sayfalik cevaplarda sadece 4 tane somut yanıta rastlayabildim:

1- Ergin'in Avrupa Birliği Çalışma grubu teklifi
2- Hasan Sarı’nın kısaca belirtmek gerekirse dosya hazırlama teklifi
3- Yasar Kaytan’ın teknik destek teklifi
4- Uğur’un Çevre-Kultur ve 2010 yılı Avrupa Kultur Baskenti Turkiye’ye yaptığı atıf

Bence bu dordu haricinde yazılan mesajlar su anda somut olarak birsey ifade etmiyor. Ama yigidi oldursen de hakkini vermek gerekir, diger cevaplar da arkadaki gonul destegini gosteriyor ki hic olmamasindan kat be kat iyidir.

murselyavuz 07-26-2007 19:17

Genel Merkez Projeleri

bence öncelikle internet mevzuuna el atmamız gerekmekte,
görüyorumki maalesef hala internet konusunda çok eksiğimiz var!!!
mesela kendimize özgü bir haber sitesi, mail sitesi açmalıyız...
ve bunlarında reklamını heryerde yapmalıyız...

emine 07-27-2007 00:47

Genel Merkez Projeleri

bende elimden gelen neyse yardımcı olurum

nk1985 07-27-2007 02:04

Genel Merkez Projeleri

Alıntı:

murselyavuz Nickli Üyeden Alıntı
bence öncelikle internet mevzuuna el atmamız gerekmekte,
görüyorumki maalesef hala internet konusunda çok eksiğimiz var!!!
mesela kendimize özgü bir haber sitesi, mail sitesi açmalıyız...
ve bunlarında reklamını heryerde yapmalıyız...

kesinlikle katılıyorum özellikle mail sitesi

halka daha yakın olacak her türlü organizasyonlar

UĞUR 07-27-2007 12:59

Genel Merkez Projeleri

Yahoo grup açılsa çok iyi olur.

All times are GMT +3. The time now is 08:27.