![]() |
Alıntı:
hep sen kullanıyorsundur bu elektriği kesin... |
Alıntı:
Alıntı:
Heralde bir kaç öğrenci evde kaldıkları için, bu kadar oluyor. Ama fazla gene de.. Biraz daha tutumlu olmaya davet ediyoruz: D |
Alıntı:
ah dinletemedik ki... diyoruz milli servet diye ama dinleyen yok Feride... |
Alıntı:
Yakında anlar inşaAllah: D |
Alıntı:
görürüm ondan sonra... biz 30 lirayı öderken zorlanıyoruz:ağla::ağla: |
Alıntı:
çok değil 3 mesaj önce bunu sen yazmışsın... sayılarla ilgili bir problemin olabilir... ama doktor ben değilim... lütfen en yakın forumdaşınızdan 85 in 100 den aşağı olduğunu öğreniniz... Alıntı:
öğrenci evinde değilim şehir dışında pansiyondayım faturalar bana ait değil ondan hiç umrumda değil... |
61-80..Antalya'da yaşamama rağmen bu kadar gelmesi büyük başarı..tabi evimin yeri bu başarının büyük bir parçası...:)yoksa 200+ az bile gelirdi..
|
Alıntı:
özür dilerim yanlışlıkla alıntı yaptım...:güzel: |
Alıntı:
hmmm.... yok ne demek... ben seni anladım... |
20-40 arası gelir..
Ama bu da hep annemin sayesinde. Bulaşık makinasını çamaşır makinasını kısacası elektiriği çok yakacak şeyleri, Gece 11 den sonra çalıştırır.. %30 tasarruf sağlıyomuş.. Gündüzleri ketıl dediğimiz aleti çalıştırmaz gaz daha ucuzmuş. Mikrodalga zorunlu ve acil olmadıkça kullanılmaz aynı sebepten dolayı.. Evleri erkenden süpürür. Gereksiz ışık gördümü sinir olur.:) Televizyonların bilgisayarların yatmadan önce mutlaka fişini çeker.. Stand by konumunda olduğunda açıkmış gibi elektirik harcıyomuş.. Tv de duymuş hepsini uyguluyo.. Tutumlu kadın :) Evde iki bilgisayar televizyon sürekli açıktır yinede değişmez bu durum.. |
| All times are GMT +3. The time now is 17:49. |