Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Fenerbaçe: 1 Beşiktaş: 1 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137255)

İntifada 09-21-2010 15:45

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807386)
sen cevabını aldın. her yazınada cevabını alırsın merak etme
ben sonu kupa ile biten maçları gösteriyorum sen sadece 1 tane lig maçını gösteriyorsun.
sen bilirsin bize anlatsana;
o lig maçları sonunda nasıldı antu bize anlatsana bu sene 17 mayıs günü ağlama topikleri duruyormu hala orda :w:
5-1 lik Türkiye kupası finali ile denizlispor travmalarını hala anlatıyorlardı, son durum nedir bir iyileşme varmı ?
birde 6 kasımın olduğu sezon ligi galatasaraydan 26 beşiktaştan 34 puan geride bitirmelerine ne yorum yapmışlardı ? ben o zamanlar bilmiyordum antuyu bize bunlarıda anlat bakalım

duruyo duruyo sen merak etme :)
hatta arasak bu forumda senin mesajları bile buluruz...
fener maçlarından 3 hafta önce havaya girip maçtan sonra hakarete başlayan mesajların :)
senin verdiğin cevapları bilirim...
elin kolun titreye titreye küfrün dibine vurursun...
ben sana bir maç göstermiyorum...
şöyle 10 yıllık maçlarımızı bi izleyelim...
artık nasıl bir ruh haline soktuysa fenerbahçe seni fener duyunca kendinden geçiyon...
Bunun sebebi derbilerden sonra senle kafa bulan arkadaşların olabilir...
;D;D;D;D

Terennüm 09-21-2010 15:47

beyler biraz sakin mümkünse düşük hararette devam edilmesi isabet olur:) bu işin sonu iyi gözükmüyor..

OTTOMAN 09-21-2010 15:51

hipermuhafazakar
hep fenere karşı olan yorumların signatüründeki resimden farksız
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/1252.jpg

merve 09-21-2010 15:51

Yavuz üstüne gitme o Galatasaraylı ;D;D ama örneklerini nedense Denizli Beşiktaş gibi takımlar oluşturuyor :hihi2::hihi2:
Takımının bizi yenebildiği yok diğer takımlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor :w::w:
Hipermuhafazakar üzülme dua et belki kabul olur :hihi2::hihi2::hihi2:

hipermuhafazakar 09-21-2010 15:56

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807392)
Yavuz üstüne gitme o Galatasaraylı ;D;D ama örneklerini nedense Denizli Beşiktaş gibi takımlar oluşturuyor :hihi2::hihi2:
Takımının bizi yenebildiği yok diğer takımlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor :w::w:
Hipermuhafazakar üzülme dua et belki kabul olur :hihi2::hihi2::hihi2:

Merve hanımcım, denizlispor dememin sebebi o sene şampiyon galatasaray olmasından ve bunun travmasını hala atlatamamış olduklarını görmemden dolayı verdim. 2008 örneğinide gs'nin şampiyon olmasından dolayı verdim. 5-1'lik kupa finalinide.. ligde maçların çoğunu insanlık dışı faktörleri devreye sokarak almış olabilir fb ama gelin kupalara bakalım diyorum fener galatasarayın yanından geçebilirmi hatta semtine uğrayabilir mi ?? Sadece Türkiye kupası oranı yeter 14-4 dua etmesi gerekenler ömründe Türkiye kupası göremeyenler olsa gerek :)

OTTOMAN 09-21-2010 16:00

Hep aynı konular hep kupa hep kupa konu başlığı FB-BJK yorumlar GS-FB ((:

merve 09-21-2010 16:05

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807393)
Merve hanımcım, denizlispor dememin sebebi o sene şampiyon galatasaray olmasından ve bunun travmasını hala atlatamamış olduklarını görmemden dolayı verdim. 2008 örneğinide gs'nin şampiyon olmasından dolayı verdim. 5-1'lik kupa finalinide.. ligde maçların çoğunu insanlık dışı faktörleri devreye sokarak almış olabilir fb ama gelin kupalara bakalım diyorum fener galatasarayın yanından geçebilirmi hatta semtine uğrayabilir mi ?? Sadece Türkiye kupası oranı yeter 14-4 dua etmesi gerekenler ömründe Türkiye kupası göremeyenler olsa gerek :)

Güzel kardeşim bende diyorum ki bunları karıştırma sen şimdi :) bizi yenebiliyor musunuz yenemiyorsunuz ;1 kabul et diyorum bu meselede burda kapansın ;1 herkes sussun :w:;;)

Erhan KARACA 09-21-2010 23:18

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807295)
Neden penaltı pozisyonundan sonra volkan a kırmızı değil de sarı kart verildi bir türlü anlamadım...

çünkü o fenerli (:
Alıntı:

Alıntı:

Q7 nin yediği sarı kart öncesi fb li oyuncu sarı kartlık bir faul yapıyor ve hakem bunu es geçiyor.

o faulu yapan bilica :D o da kızdı gitti ayagıyla degil baldırıyla faul etti sakatlanma ihtimali bile yoktu gokhan gonulun ama sarı yedi (:
Alıntı:

Alıntı:

Nihat a nasıl katlanıyor bu adam onu da anlamış değilim.

zorunlu degisiklikler olmasa 2. yarıda holosko oynayacaktı yerinde..
Alıntı:

Alıntı:

ama sonuç olarak fb den deplasmanda alınan 1 puan bizim işimize yarar ve bu kekoları inönüde perişan ederiz... :karizmatik:

Alıntı:

ilk yarı butun derbiler dısarda :D (: haftaya trabzona maca beklerm (:

ALmi´ 09-26-2010 02:05

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806854)
dün güzel bir derbi izledik. zaten bu ülkede en düzgün derbiler beşiktaşın oynadığı derbilerdir. çünkü fener galatasaray karşılaştıklarında özellikle galatasarayı oynattırmamak için her türlü insanlık dışı faktörü devreye sokuyorlar, ama beşiktaş maçlarında geçen sezonki kadıköy maçı hariç bunlar olmuyor iki takımda futbollarını rahatça yansıtıyorlar.

fener daha çok net gol pozisyonlarına girdi ama oyunun genelinde beşiktaş etkiliydi ki hafta içi UEFA maçı yapmış 2 oyuncusu ilk yarı sakatlanmıştı oyuncu değiştiremediler, nihatı nobreyi.
maç ile ilgili istatistik;

http://i1009.hizliresim.com/2010/9/20/1456.jpg

quaresma Türkiyeye gelen en kaliteli yabancı gibi gözüküyor dün az şov yapmadı :)

Nokta. :)

LuTeNeS 09-26-2010 02:15

orta sahada pas yapıp durdunuz doğru düzgün pozisynunuz yok almi çıkmış nokta diyorsun yüzde yüz 5 tan gol pozisyonu kaçtı onlar olsaydı acaba bugün q7nize sov yaptı mı derdiniz yoksa hay ben senin gibi topçuyamı derdiniz neyse geçti gitti sanslıydınız ;)

All times are GMT +3. The time now is 05:35.