![]() |
Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)
Gerçekten isterdim bu insanları tanımayı ama.. |
Alıntı:
birdahakine haber veririz, icabet etmek sana kalir... bizlerde memnun oluruz... |
Aşk olsun Yalçın abiciğim :( Bu yazdıklarını yalınlaştırırsak 'Merveye tek başıma laf yetiştiremem yanımda güçlü biri olmalı' gibi bir sonuç çıkıyor :(:ağla: :V
Yo ben böyle demek istemedim. :) enine boyuna konulara bakış zenginliğinize işaret ettim. Furkan yanına geldik ya :) bir adet yemek yeme eylemimiz kaldı o da yakında olur. Mavera abi olurda bensiz arkadaşlar ile buluşursanız karasu'nun hırcın sularına sizi teslim ederim. |
istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
her mekan herşey müsait bizim için... doğru... geçen sene motorsikletforum üzerinden toplantı düzenledik yüzküsür kişi katılım sağladı.. süper bir organızasyon oldu... |
Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:24. |