Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Resim & Fotoğraflar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=158)
-   -   2. Forum Buluşma.... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=137494)

TYH 09-25-2010 05:24

Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)
Gerçekten isterdim bu insanları tanımayı ama..

unnamed 09-25-2010 05:47

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809095)
Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)

kardes gelenin basimizin ustunde yeri var...
birdahakine haber veririz, icabet etmek sana kalir...
bizlerde memnun oluruz...

Ukbâ 09-25-2010 07:56

Aşk olsun Yalçın abiciğim :( Bu yazdıklarını yalınlaştırırsak 'Merveye tek başıma laf yetiştiremem yanımda güçlü biri olmalı' gibi bir sonuç çıkıyor :(:ağla: :V

Yo ben böyle demek istemedim. :) enine boyuna konulara bakış zenginliğinize işaret ettim.

Furkan yanına geldik ya :) bir adet yemek yeme eylemimiz kaldı o da yakında olur.

Mavera abi olurda bensiz arkadaşlar ile buluşursanız karasu'nun hırcın sularına sizi teslim ederim.

BlueMoon 09-25-2010 09:33

istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?

İntifada 09-25-2010 13:52

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809095)

hüseyin ??????

unnamed 09-25-2010 16:12

Alıntı:

BlueMoon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809119)
istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?

Avrupa yakası filan farketmez..
her mekan herşey müsait bizim için...
doğru...
geçen sene motorsikletforum üzerinden toplantı düzenledik yüzküsür kişi katılım sağladı..
süper bir organızasyon oldu...

Özgür Çağrı 09-25-2010 16:38

Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:

Ukbâ 09-25-2010 16:44

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809209)
Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:

:) En azından sismik bilgi verirsin bir gün önceden . Reyizleri ağırlamak zordur. Onlara yakışır bir ağırlıkta olmamız lazım. Bunun içinde önceden haber şart.

All times are GMT +3. The time now is 20:24.