Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Hediyeli derbi tahmin anketi! herkes davetlidir.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=139693)

İntifada 10-19-2010 18:59

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822426)
bu nasıl bir hesap bahçeli eline su dökmez;ı:

ben bildiğim her şeyi ondan öğrendim :)

hipermuhafazakar 10-19-2010 19:12

Galatasaray galibiyetlerini Allahın fenerlilere bir sadakası bir bahşişi olarak görüyorum. Cimbom 14 tane Türkiye kupası almış, UEFA şampiyonu olmuş, Real Madrid'in elinden süper kupayı almış, garibim fenerliler daha ömürlerinde bırak avrupayı Türkiye kupası görememiş birde Galatasarayada kaybederlerse dayanamayıp yeri yerinden oynatacak çok taraftarı var çünkü. Allahın lütfuyla böyle rekabet ediyorlar ezeli rekabette..GS kupalarıyla, FB ise GS galibiyetli fenerium tişörtleriyle

Ak_Kelebek 10-19-2010 19:20

:ağla:1-1 berabere dedim :ağla:

Terennüm 10-19-2010 19:21

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822434)
Galatasaray galibiyetlerini Allahın fenerlilere bir sadakası bir bahşişi olarak görüyorum. Cimbom 14 tane Türkiye kupası almış, UEFA şampiyonu olmuş, Real Madrid'in elinden süper kupayı almış, garibim fenerliler daha ömürlerinde bırak avrupayı Türkiye kupası görememiş birde Galatasarayada kaybederlerse dayanamayıp yeri yerinden oynatacak çok taraftarı var çünkü. Allahın lütfuyla böyle rekabet ediyorlar ezeli rekabette..GS kupalarıyla, FB ise GS galibiyetli fenerium tişörtleriyle

:)Allahta galatasaylılara fenerbahçe ile azap mı ediyor yani:w:

Terennüm 10-19-2010 19:22

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822427)
ben bildiğim her şeyi ondan öğrendim :)

bahçeliye seni öneriyorum kardeşim tüm ocaklardan sorumlu başkan hayırlı olsun bundan sonra ülkün belli:)
saldır pardon atıl kurt:)

İntifada 10-19-2010 19:32

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822434)

ondanmı her fener mağlubiyetinden sonra kendini kaybediyorsun...

Özgür Çağrı 10-19-2010 19:35

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822446)

;D ;D

hipermuhafazakar 10-20-2010 11:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822446)

Ben kendimi kaybetsem eğer benimle muhatap olanlarda kaybolurlardı ortada hiçbiri kalamazdı bilmem anladınmı

Bu sene bakalım nasıl bir çirkeflik sergileyecekler.. Baros'unmu ayağını kıracaklar Kewelımı oyundan attıracaklar.Genç oyunculara topluca saldırıp kalecinin yüzüne maç boyu lazer tutup ofsayttan olmayan penaltıdan atılan gollerlemi galip gelecekler. Sonrada bununla bir sene övünüp tişörtler bastırıp kupasızlıklarınımı örtecekler. Gene aynı film olur muhtemelen.

ÜMİT-AK 10-20-2010 11:45

Benim tahminim bu maç 2-2 berabere biter....Demedi deme MAVERA :)

akgurbetci 10-20-2010 16:37

2 - 1 diyorum

GSnin kazanmasini istememe ragmen FBnin kazanacagini düsünüyorum.

All times are GMT +3. The time now is 13:19.