Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan "Erdoğan'ı siyonitler başa getirdi" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=140620)

İntifada 11-16-2010 22:13

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832214)
Seninde başımızda olduğun zamanı gördük..
Genelkurmay başkanı karşısında pancara döndüğün günleri unuttu mu bu halk..
Peki başörtüsü sorununu bu milletin üzerine yıkarken hiç vicdanın sızlamadı mı ey hocaaaa.. Sana hoca bile demiyorum ben 2 yüzlünün birisin hazımsızlığın yüzünden Milli Görüş'ü bitirdin asansörle kürsüye çıkıyorsun komedi bu adamı ipliyormusunuz şu an yazdıklarıma acıdım :)

evet...
gördük...
çok şeyler gördük mesela...
çıkıp istifa etmeli diyenleride gördük...
başörtüsü mitinglerine katılanlar cahildir diyenleri gördük...

Özgür Çağrı 11-16-2010 22:22

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832214)
Seninde başımızda olduğun zamanı gördük..
Genelkurmay başkanı karşısında pancara döndüğün günleri unuttu mu bu halk..
Peki başörtüsü sorununu bu milletin üzerine yıkarken hiç vicdanın sızlamadı mı ey hocaaaa.. Sana hoca bile demiyorum ben 2 yüzlünün birisin hazımsızlığın yüzünden Milli Görüş'ü bitirdin asansörle kürsüye çıkıyorsun komedi bu adamı ipliyormusunuz şu an yazdıklarıma acıdım :)

Erbakan hoca sizi iplemiyor diye sanırım bu kuyruk acınız ;D Ondan zorda kaldığında ergenekon kanallarıyla işbirliğine tutuştunuz.
Gerçi gülen pişman olduğunu ifade etmiş affetmek halkımıza düşer

http://www.internethaber.com/fethull...gi-247261h.htm

Adam ülkeyi kemalist esaretten kurtarmış müslüman anadolu halkının uyanışına vesile olmuş ya ne derse desin başım gözüm üstüne tıpkı başbakanım gibi hiç bir saygısızlıkta bulunmam buraya geldimi eline gitmektende gocunmam. Papazların eline gitmiyoruz deme müslümanların eline gidiyoruz nasıl olsa ;D

Mavera 11-16-2010 22:31

arkadaslar olayin gülenle, hizmetle alakasi nedir.. neden arkadasin elestirisine hemen gülen kisasini getirme geregi duydunuz..
yoksa arkadas potansiyel nurcu! diye bizde buradan vuralim olayinami girdiniz neden arkadasin elestirilerine elestiriyle cevap vermek yerine ya kardesim dedigin yanlistir erbakan dedigin adam basbakanimiz, cumhurbaskanimiz dahil bir cok kisiyi yetistirmis, muhafazakarlarin sesinin daha yüksek cikmasina vesile olmus, agir sanayi hamlesi baslatmis savunan adamdir demiyorsunuz..
inanin bazen anlamakta cok zorlaniyorum neden bu önyargi neden birbirimizin acigini aramak..

erbakan hocamida seviyorum hemde herseye ragmen sayin gülenide lütfen ama lütfen su taassublarimizi yikalim arkadaslar..

Mavera 11-16-2010 22:32

arkadaslar olayin gülenle, hizmetle alakasi nedir.. neden arkadasin elestirisine hemen gülen kisasini getirme geregi duydunuz..
yoksa arkadas potansiyel nurcu! diye bizde buradan vuralim olayinami girdiniz neden arkadasin elestirilerine elestiriyle cevap vermek yerine ya kardesim dedigin yanlistir erbakan dedigin adam basbakanimiz, cumhurbaskanimiz dahil bir cok kisiyi yetistirmis, muhafazakarlarin sesinin daha yüksek cikmasina vesile olmus, agir sanayi hamlesi baslatmis savunan adamdir demiyorsunuz..
inanin bazen anlamakta cok zorlaniyorum neden bu önyargi neden birbirimizin acigini aramak..

erbakan hocamida seviyorum hemde herseye ragmen sayin gülenide lütfen ama lütfen su taassublarimizi yikalim arkadaslar..

xhidayet 11-17-2010 13:42

Necmettin hocamı severdim... Onu bu hallere getirenleri kınıyorum.
Zavallı hoca..
1988 yılında bir kaç dakikalık bir sohbetimz olmuştu... O engin deha nerde bu zavallı adam nerde?!...:(:(:(:(

orhan gündoğdu 11-25-2010 22:03

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829173)
Of of :)

Allah'ım eğer ben Erbakan kadar yaşarsam sana yalvarıyorum aklıma mukayet ol, beni şaşırtma.. :) Hakikaten yazık.. Bu kadar da olmaz..

sen bu yaşta daha şaşırmışsın.onun yaşına geldiğinde akıl kalırmı sende.. sen rotayı şimdiden kaybetmişsin.ayrıca söylediğinde ben gariplik göremedim.hiç görmüyormusun gelir gelmez önce siyonistlerin alacaklarını ödemeye başladı...nerden göreceksin bakmıyorsunki..

Mavera 11-25-2010 22:05

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835396)
sen bu yaşta daha şaşırmışsın.onun yaşına geldiğinde akıl kalırmı sende.. sen rotayı şimdiden kaybetmişsin.ayrıca söylediğinde ben gariplik göremedim.hiç görmüyormusun gelir gelmez önce siyonistlerin alacaklarını ödemeye başladı...nerden göreceksin bakmıyorsunki..

herkes sasirmis bir sen dogru yoldasin!.. sende 40 yasina gelmissin ama daha iki dogru dürüst cümle kurmayi ögrenememissin gereksiz sahsiyet!

orhan gündoğdu 11-25-2010 22:05

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829284)
İyi ki başımıza getirmişler :hihi2:
Şuan siyonistlere borçlu hissettim kendimi :w:

akıl kirada olunca ancak böyle konuşulur.yani ALLAHIN lanet ettiği kavme borçlu hissedersin kendini..yazık..

unnamed 11-25-2010 22:06

Alıntı:

orhan gündoğdu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 835402)
akıl kirada olunca ancak böyle konuşulur.yani ALLAHIN lanet ettiği kavme borçlu hissedersin kendini..yazık..

orda ki ironiyi anlamayacak kadar kapasite sahibisin orhan..
gözümden düştün iyicene...

Mavera 11-25-2010 22:06

orhan herkese akil dagitmayi bir kes artik.. burada kimse senin o aciz aklina muhtac degil varsa iki direm aklin kendine sakla..

All times are GMT +3. The time now is 15:12.