Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Öğretim üyeleri: Darwin’e kınama cezası verenler kınanmalı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143675)

Ruh-i zar 01-26-2011 16:26

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851475)
fizyo kimyamı din alimlerine sordunmu belki dinen sakıncası vardır fizyo kimya dedigin şeyin.
dinen sakıncası yoksa çalış tabi :karizmatik:

Tasa etme sen ulemalardan onay aldım ona göre çalışıyorum.:)

xfce 01-26-2011 16:27

Alıntı:

Ruh-i zar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851479)
Tasa etme sen ulemalardan onay aldım ona göre çalışıyorum.:)

ulemanın gerçekten bu işe ehliyetli oldugundan eminmisin.
belkide şuan internete girerek bile gunah işliyor olabilirsi.n bence internetide sor.

Ruh-i zar 01-26-2011 16:28

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851480)
ulemanın gerçekten bu işe ehliyetli oldugundan eminmisin.
belkide şuan internete girerek bile gunah işliyor olabilirsi.n bence internetide sor.

Mizahın suyunu çıkarmaya gelmiyo..

Katade 01-26-2011 16:30

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851469)
hayır ateist degilim sizin gibi teistim. (ama bazı şeyleri sorgulamaktan korkmuyorum sizin gibi. beynime kelepçe takmadan dusunebiliyorum .)
ayrıca insanların inanclarını sorgulamak size dusmez.

Teistim diyosun ama kimlere okuyosun dinliyosun o kadar araştırma yapıyosun bi gün otur güzel bi şekilde ayetlerimizi oku. beynimize kelepçe takmıyoruz biz inancımız dinimiz belli saana şüphe veren şeyi bırak şüphe vermeyene yönel hadisi şerifi Allah'tan korkun olsaydın Bukadar din dışı araştırma yapmak zorunda kalmazdın.

Dünyaya gelmeden önce yok olduğunuzu ve yokken bir anda var olduğunuzu hiç düşündünüz mü? İnsanların kısa sürede terk edecekleri bir dünyaya neden bu kadar çok bağlandıklarını ve asıl yapmaları gerekenin ahiret için çaba göstermek olduğunu hiç düşündünüz mü? İnsan Allah'ın yarattığı ve düşünme yeteneği verdiği bir varlıktır. Ne var ki, insanların çoğunluğu bu çok önemli yeteneği gereği gibi kullanmazlar.

İntifada 01-26-2011 16:31

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851477)
evrim teorisi matmunla insanın atası ortak dyormuş.

ne anlıyorsun bu cümleden xfce...
atası ortak demek aynı türden geliyorlar demektir :)
doğal seleksiyon yalanları falan :)
arafosil getir deyince yok :)

xfce 01-26-2011 16:41

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851483)
İnsanların kısa sürede terk edecekleri bir dünyaya neden bu kadar çok bağlandıklarını ve asıl yapmaları gerekenin ahiret için çaba göstermek olduğunu hiç düşündünüz mü? İnsan Allah'ın yarattığı ve düşünme yeteneği verdiği bir varlıktır. Ne var ki, insanların çoğunluğu bu çok önemli yeteneği gereği gibi kullanmazlar.

evet insanlar bu dunya için neden bukadar baglanıyorlarki neden bu dunyada luks içinde yaşama merakı içindeler.
adilce bir paylasım olmalı uretimde. ne gerek varki işçisini asgari ucretle çalıştırıp kendisi 4-5 tane luks otomobil almaya.
nasıl olsa ahiret için yaşamıyormuyuz.

Katade 01-26-2011 16:47

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851495)
evet insanlar bu dunya için ne den bukadar baglanıyorlarki neden bu dunyada luks içinde yaşama merakı içindeler.
adilce bir paylasım olmalı uretimde. ne gerek varki işçisini asgari ucretle çalıştırıp kendisi 4-5 tane luks otomobil almaya.

Bak bakalım bu insanlar kim lüks ve dünya hayatını düşünenler

Sen yeterki oku.

Şüphesiz Biz, yeryüzü üzerindeki şeyleri ona bir süs kıldık; onların hangisinin daha güzel davranışta bulunduğunu deneyelim diye. (Kehf Suresi, 7)

unnamed 01-26-2011 16:48

bu yine kasinmaya baslamis...
millete akilla ilgili ornek verme xfce...
yoksa gecen sefer verdigim ornege getirecem konuyu...

xfce 01-26-2011 16:50

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851503)
Bak bakalım bu insanlar kim lüks ve dünya hayatını düşünenler

Sen yeterki oku.

Şüphesiz Biz, yeryüzü üzerindeki şeyleri ona bir süs kıldık; onların hangisinin daha güzel davranışta bulunduğunu deneyelim diye. (Kehf Suresi, 7)

kuran bile luksu vermiş bakalım paylasıcakmı diye. diger insanlarla .
işçisini neredeyse it gibi çalıştırmak ta helalmıdır?

evet insanlar bu dunya için ne den bukadar baglanıyorlarki neden bu dunyada luks içinde yaşama merakı içindeler.

Katade 01-26-2011 16:58

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851507)
kuran bile luksu vermiş bakalım paylasıcakmı diye. diger insanlarla .
işçisini neredeyse it gibi çalıştırmak ta helalmıdır?

İnsan akıllı düşünen ve bilen varlıktır sen nesin arkadaşım koministmisn herşeye isyan ediyosun karşı duruyosun kendini it yerine koyuyosun sen pardon. senin gibi bu dünya için yaşayan çok insan var Allah'tan ne istedin bu zamana kadar?

oku.

Dünya bir leştir, ondan faydalanmak isteyen köpeklerle dalaşmaya hazır olsun" (Hukemâdan)

All times are GMT +3. The time now is 18:32.