Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak parti forum YOK lara oynuyo (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143858)

Katade 01-31-2011 23:40

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853081)
boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

Mısır'a dönücek forum yakında:)

unnamed 01-31-2011 23:43

ben daha konuşmayayım...
konu goy goya dönüyor sonra(:

Katade 01-31-2011 23:45

Konuşsakda derdimizi kimseye anlatamıyoruz herhalde:)

Mavera 02-01-2011 01:29

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853156)

Özele gerek yok yavuz

şu an ki aktif sayfalar

emegine saglik güzel sayfalar, güzel calismalar..Rabbim azminizi arttirsin..
bu acidan sizlerin bu azminizi takdir ediyorum evet belki bu azminize ayak uyduramayabiliyorum ama en azindan gölge etmemek gibi bir ihsanda bulunabilirim ;)..

_Ednâ_ 02-01-2011 01:52

başlığın cevabını burdaki hadiseden alıyoruz sanırım...

Eşref 02-01-2011 01:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853179)
arkadaslar haddime degil ama bunlari özelde konussaniz cünkü gecmisi acarak elimize birsey gecmez..
yok disaridan bakan birisi sanki bir cekisme, bir anlasmazlik var sanacak toplasaniz hepsi incir kabugunu doldurmaz, yani bu kadar büyütmeye gerek yok diye düsünüyorum ;)..
sonucta hepimizin amaci tek sanal alemde ak partiyi olabildigince üst seviyede temsil etmek o halde olaya rakip boyutunda bakmamamiz gerekir..

Tamamen katılıyorum.

onurcan 02-01-2011 01:57

ARKADAŞLAR KONUYU TARTIŞMAYA ÇEVİRMEYİN LÜTFEN,,
ALAKASI OLMAYAN KARDEŞ FORUMU DEMEK UYGUNSUZ CÜMLE. BEN BÜTÜN FORUMLARA ÜYEYİM HİÇ BİRİNDE DİĞER AK PARTİ FORUMLARIYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİM BUNA KARŞI ÇIKARIM FACE 'DE FORUMLARIN OLMASI AK PARTİYİ AKTİFLEŞTİRİR KATILMLARI SAĞLAR SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ.?

BlueMoon 02-01-2011 08:18

Duygu maalesef üniversiteler öyle bilgi eksikliği insanları taniyamama anlama eksikliğinden kaynaklanıyor tabi hocaların da sol görüşlü olmaları ve cocuklara küçük yasta daha fikirlerini empoze etmeleri genclerimizi bu yola itiyor sen daha ilkokulda daha Atatürk'ü kahramanlastiran bir müfredata sahip olursan olacağı budur

Ukbâ 02-01-2011 09:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853187)
Yeniliklere kapalı,olayları örtbas etmeye meraklı bir yönetim anlayışıyla hiç bir yere varilmaz...
Şu an bakıyorum bütün yönetim alminin ve her ne kadar anlaşamasamda hakkını vermeliyim maveranin sırtında...
Çok kolay adam harcayabiliyor insanlar...
Teknik olarak desen ne zaman gelir ne zaman gider belli olmuyor...sunucunun 10 dakikada çözülecek problemlerini saldiri var diyerek günlerce çözmemek...
Fırat olmasa yamuk logolu tema kullanıyor olacaktı hala forum...
Foruma birşey yapılsın diyoruz saldırı oluyor sadelik önemli diyorlar...
Forum başkanını zaten gören cennetlik...

Bizler sizler hep burdayız. Forum göz zevki olarak ve yenilik acısından pek modern olamasada artık eskisi gibi kayıp ve kesinti yaşamıyor. Sizler aktifs olarak zaten görevli kardeşlerimiz kadar sorumlusunuz demektir. Görevli olmak sorumlu olmak sadece renkinin farkı ile olmaz her zaman her şeyi takip eden sizlerin uyanık olması hepimiz için faydalı. Bu forumun işleyiş tarzını eleştirebiliriz ama sonucta aktif halde hizmette beğenmediğiniz yönlerini giderme adına zaten farklı sahalarda farklı şekilde hizmette veriyorsnuz. Hem oraları hem buraları canlı tutarken diğerini yermek değil yenilikleri özlem duyduğumuz her şeyi diğerinin üstünde geliştirerek bu görevimizi icra etmiş oluruz. Bu mekan bir çoğumuzun ana ocağıdır. Tatlı tatsız bir çok anılarımız olmuştur. Her şeye rağmen hem mücadele veridğimiz sahada hemde burda üstümüze düşen şeyleri yaparak yolumuza devam ediyoruz.

Katade 02-01-2011 11:04

6 sayfa yazışma var elde var 0 öncülük edicek inşanlar yöneticiler başkanlar zamana bırakalım yapıcak bişey yok.

All times are GMT +3. The time now is 08:52.