Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Ak partiyi değil...Arnavutköy Belediyesini Göreve çağırıyorum.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145473)

Beritan 03-13-2011 21:52

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867313)
çıkan kanundan haberiniz varmı?
belediye bile olsa kafasına göre artık iş yapamıyor..
imar kanunu çıktı..
önce ilçe sınırlarının imar planını oluşturacak daha sonra o imar planına göre altyapı ve asfaltlama çalışmlarını yapacak..
eğer gidipte bilgi alındıysa yada sizin dediğiniz gibi dilekçe verildiyse geri dönüş olarak bu söylenmiştir:güzel::güzel::güzel:

bakın feyzayı bu konuyuda bilgi almak için aradım...
belediyede bi araştır nedir bu işin aslı diye...
oda bana aynen böyle açıkladı imar izni olmayan yerleri yerleşim alanına çevirmişler oralara izin çıkmıyor diye...
samimiyetsiz art niyetli olsam feyzaya rica edip araştırtmazdım..

feyzada gayet mantıklı cevap verip olayı kişiselleştirmedi..

El Emin 03-13-2011 21:54

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867308)
Sanırım yazıyı okumadınız. Dikkatle okursanız sevinirim...

:) :) Okudum abla ve kınadığım şeyde yaptığınız hizmet.
Bizim millet öyledir ama beyaz kağıdı değil üzerindeki ufak siyah noktayı görür sadece.

unnamed 03-13-2011 21:54

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867317)
Sakın neşe ablanın semtini karalamayın hııı :hihi2:
Yav neşe abla çamur falan beni ilgilendirmiyorda bu istanbul belediyesi ulaşımda millete amma yükleniyor yav geçen sultanahmetten taksime geçelim dedik turist falanız ya :)
Yav tramvaya 1.75 verdik kabataşta indik bir yerlerden geçtik bir şeye binecez 1.75' de ona verdik inan 2-3 dakika sürmedi taksime çıkması .

Yav biz burda 1 lira veriyoruz 15 km köye çıkarıyorlar bizi anaa istanbul tam yahudi memleketi he
Ben istanbulda yaşasam o ulaşım fiyatlarıyla kadir topbaşa zırnık oy koklatmam resmen soygun yav :hihi2:
[/B]

ahh be furkanım..
kolayı var gidip bir paso alacasksın..
aktarma yapacaksın ücretsiz bineceksin;D;D:güzel::güzel:

Beritan 03-13-2011 21:55

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867318)
Yaptığım yorum çok da düzgün. Bende seni kırmak istemiyorum. Yorumlarımında çok samimi olduğuma inanıyorum. Madem akpartiyi kötülemek için yapmadın neden bunu bana özelden söylemedin de böyle bir konu açma gereği duydun?

yahu tabiki bunu paylaşıcamn...
yahu aşlığı seni silim sen belediye başkanımısın...ve belediyedeki işin ne...muhattabım değilsinki..
evet espiri olsun diye arge başkanı neşe yazdım...senin ismini silimde olayı kişiselleştirme.
arnavutköy belediyesinede yollıcam...nerden duyurursam okadar iyi...duyulan şeyi kapatmak daha çabuk oluyor:)

Özgür Çağrı 03-13-2011 21:55

Hee siz dışardan geleni kazıklıyorsunuz demek vay hayın kadir :hihi2:
Yok valla reyiz ben izmitten istanbula gitsem topbaşa oy vermemek için illa sebep bulurum 50 tane sebep bulurum hiç beğenmedim yönetimini sanada söylemiştim. Bizim bura ne güzel yav istanbul ölü soyucu mübarek :)

unnamed 03-13-2011 21:56

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867320)
bakın feyzayı bu konuyuda bilgi almak için aradım...
belediyede bi araştır nedir bu işin aslı diye...
oda bana aynen böyle açıkladı imar izni olmayan yerleri yerleşim alanına çevirmişler oralara izin çıkmıyor diye...
samimiyetsiz art niyetli olsam feyzaya rica edip araştırtmazdım..

feyzada gayet mantıklı cevap verip olayı kişiselleştirmedi..

o zaman sizin dediğiniz gibi çalışmama olayı yokmuş değil mi?
kaçak yapı birimi kurulur daha sonra çaresine bakılır...
herşey zınk diye istediğimiz gibi olmuyor...

Neşe 03-13-2011 22:00

Alıntı:

ultraaslan25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867324)
yahu tabiki bunu paylaşıcamn...
yahu aşlığı seni silim sen belediye başkanımısın...ve belediyedeki işin ne...muhattabım değilsinki..
evet espiri olsun diye arge başkanı neşe yazdım...senin ismini silimde olayı kişiselleştirme.
arnavutköy belediyesinede yollıcam...nerden duyurursam okadar iyi...duyulan şeyi kapatmak daha çabuk oluyor:)

Bak canım ben bana birşey dedin demiyorum ki; zaten ortada bana diyecek birşey yok. Ama bunca yapılanları görmezden gelmek çok kötü bundan önceki yılları sende çok iyi biliyorsun...

Neşe 03-13-2011 22:08

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867326)
Hee siz dışardan geleni kazıklıyorsunuz demek vay hayın kadir :hihi2:
Yok valla reyiz ben izmitten istanbula gitsem topbaşa oy vermemek için illa sebep bulurum 50 tane sebep bulurum hiç beğenmedim yönetimini sanada söylemiştim. Bizim bura ne güzel yav istanbul ölü soyucu mübarek :)

Kardeş sen istanbul'a gel benim misafirim ol herşey benden...

Özgür Çağrı 03-13-2011 22:10

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 867340)
Kardeş sen istanbul'a gel benim misafirim ol herşey benden...

Hadi ya vallamı tamam bu sözünü unutma abla geliyorum neyse seneye temelli geliyorumda inşAllah şimdilik bir gezmeye geliriz :hihi2:
İstanbul ilahiyatta olan varmı yav ben orayı yazmayı düşünmeye başladımda :)

Katade 03-13-2011 22:11

Arkadaşlar konuştuğumuz yer arnavutköy en azından kaldırım taşı var :)

All times are GMT +3. The time now is 17:12.