Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   STV !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=145668)

Mavera 03-19-2011 12:51

yok abicim ispanya dan dün döndüm, viyanadayim ama kismetse yakin zamanda yine türkiyedeyim, o zaman bilahare görüsecegiz ;)..
ben kendi adima yanlis buldum ama tabiki olayin baska yönleride var sonucta ben duygusal yaklasiyorum fakat kendime stv izlememe gibi bir ceza verecek kadar iradem yok :)

Ukbâ 03-19-2011 12:54

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868934)
yok abicim ispanya dan dün döndüm, viyanadayim ama kismetse yakin zamanda yine türkiyedeyim, o zaman bilahare görüsecegiz ;)..
ben kendi adima yanlis buldum ama tabiki olayin baska yönleride var sonucta ben duygusal yaklasiyorum fakat kendime stv izlememe gibi bir ceza verecek kadar iradem yok :)

Ben bu noktada direnc gösterebiliyorum hatta mütevelli sohbetlerimizde abilerimize bu konuda epey çıkıştım :) tabi adamların ufukları geniş söylemleri ile susturabiliyorlar bazı şeyleri hissedemiyoruz amaçlarını sezinleyemiyoruz fevri davranabiliyoruz. Sonucta sizi irtica tehdidi ABD nin ajanı olarak gören zihniyetin reklamını yapmak hiç hoşuma gitmiyor .

Mavera 03-19-2011 12:58

ama birde olaya diger taraftan bakalim chp, stv ye neden reklam verme ihtiyaci duyuyor?
demek ki onlarda artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini farkettiler ki kilicdaroglu gecen camiide mevlide katilmis yani var birseyler..

Terennüm 03-19-2011 13:00

iki tarafta aptal değil..kimse ipleri koparan taraf olmak istemiyor...

Ukbâ 03-19-2011 13:02

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868938)
ama birde olaya diger taraftan bakalim chp, stv ye neden reklam verme ihtiyaci duyuyor?
demek ki onlarda artik hic birseyin eskisi gibi olmadigini farkettiler ki kilicdaroglu gecen camiide mevlide katilmis yani var birseyler..

Abi ilk zamanlarda umutlanıyordum ama artık Kemal beyin bu dönüşüm iradesini gösterebilecek vizyona sahip olmadığını düşünüyorum. Onları kendi safımıza çekebiliriz diye düşünüp taviz vermemek gerek. Adamların tek yaptıkları tahrik . Bir bakıyorsun şimdi değişecek galiba diyorsun ama akşama kadar iş yine eski rayına dönmüş büyük sancıları var.Kemal beyin başarılı olmasını istemeyen katı bir yapı var parti içinde seçim sonrasında yine az olsun bizim olsun mantalitesini işletmek için direniyorlar.

Ukbâ 03-19-2011 13:04

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868940)
iki tarafta aptal değil..kimse ipleri koparan taraf olmak istemiyor...

Etkili olmak , gönüllere girmek istiyorsan ipleri koparan taraf olmamak gerek üstat haklısın , bence bu konuda chp çok yüzsüzlük yapıyor vekilleri olsun kendilerine bağlı sivil uzantılar olsun her platformda Ak partiye ve muhafazakar medyaya aşırı haddinden fazla yükleniyor sonra sövdükleri medyada reklam veriyorlar vermesen bunun üzerinden de daha adice şeyler yapacaklar çok hasssas ve ince mevzular.

Terennüm 03-19-2011 13:08

chpnin stvye reklam vermesi bir kazançtır..zira kendi deyimleriyle yandaş medyaya reklam vermek bir otorite olduğunu kabul etmektir...etkisini kabul etmektir..

Ukbâ 03-19-2011 13:18

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 868945)
chpnin stvye reklam vermesi bir kazançtır..zira kendi deyimleriyle yandaş medyaya reklam vermek bir otorite olduğunu kabul etmektir...etkisini kabul etmektir..

Evet Üstat bu yönüde var tabiiki , Ak parti hükümetide paranın ırkı olmaz derdi ama yinede insanın stv gibi bir kanalda Kemal beyin zırvalarını dinlemek zorunda kalması hoş değil.

Terennüm 03-19-2011 13:22

madem bu kadar hassassınız akpartinin israille olan ticari lişikilerini durdurması lazım.durdurmuyorsa tepkinizi göstermelisiniz...

İntifada 03-19-2011 13:25

siz yokmusunuz siz ;D;D
her gün beni biraz daha şaşırtıyorsunuz :)

All times are GMT +3. The time now is 23:37.