![]() |
AKP yi Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir
Mefkuresinin milleti ve devleti olması...
|
beni umutlandırması
akp ilk kurulduğunda o partiyi desteklemiyordum. Hatta ilk seçime geldiğinde üzülmüştüm. aslında desteklediğim partide yoktu çünkü hemen hemen hepsi denenmiş ve umutlar kırılmıştı.. bende Mahmut Ahmedinejad'a yöneldim ... Filistini dert eden oydu .. Haçlı seferlerine karşı dirayetle ayakta duran oydu abd ye kendini ezdirmeyen oydu... Türk gibiydi başını eğmiyordu.. oysa Türkiye çoktan boyun eğmişti. madden çökmüş manviyatını unutmuştu. başa gelenlerden de hayır yoktu... takii AKP'ti doğana kadar. umulmadık başarılara imza attılar. Tepkilerini ortaya koydular ve benim yine ülkeme olan sevgimi var ettiler... |
Sokak ekonomisi , eğitimi , sağlığı değilde daha çok kendi dinimi temsil ettiği için seçiyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
60 bin Amerikan askerini birkaç milyar dolar kredi için Türk topraklarına sokup ekonomisini düzeltmeye(!) çalışan tek parti olduğu için diğerlerinden ayrı olsa gerek.
|
Başka görüşde olan kişilerin yazması istenmiş ama ne yazık ki o başka kişiler kendi görüşlerinin doğrultusunda farklı ve sizlerin gönlünü okşayacak yazılar yazacağını zannetmiyorum.Şöyleki solcusu gelecek Faşist diyecek Milli görüşcüsü gelecek dinsiz deyip gömlek muhabbetine girecek,Milliyetciside gelip vatanı satıyorlar diyecek.Öyle değilmi?
Onun için bende ayıran özelliğinden ziyade ortak özelliğinden bahsedeyim. Nedense hangi parti olursa olsun o milletvekilleri meclise girdiklerinde kendi bütcelerini doğrultuyorlar.hemde öyle bir zamanda bu işi hallediyorlarki millet kara harekatıyla oyalanırken bir tilki kurnazlığı ile hemen para harekatını gerçekleştirecek kadar. Öyleki Türkiyede açlık sınırının 600-700 lira arsında Türk insanın midesinden gelen gurultular eşliğinde ,gidip gelirken, meclise yolladığımız vekiller bu gurultulara kulakları kapayıp kendi maaşları söz konusu olduğunda rahatlıkla ortak hareket edebiliyorlar. Tahminim anlaşabildekleri en iyi şey bu olsa gerek. Elbetteki gözümüz yok yaptıkları iş nedeniyle biraz farkları olmalı.Fakat bu fark bir uçurum kadar derinleşmeye başlarsa milyonlarca insanın açlık sınırında yaşadığı ülkemizde çıkan mide gurultuları sayın milletvekillerin kulaklarını sağır etmeye başlayacaktır. |
Alıntı:
ikincisi wilson denilen adamın bir sözünü nakletmek istiyorum''istanbul bir türk kenti değildir''..lütfen düşmanı dost olarak tanımayalım.. |
Üyelerinin kirli insanlar olmaması en büyük özelliği...Bir tane yasadığı yada karanlık iş yapmış adam yoktur bizde...
|
All times are GMT +3. The time now is 10:52. |