Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   içinde adaleti olmayan bir akparti (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=146970)

jaklin_91 04-10-2011 01:36

bu nasıl forum düzeni adam bir şey yazıyor doğru düzgün cevaplar verileceğine adamla dalga geçiyorsunuz.yok çaldırdım kapadım yok kontör gelir.
Yönetici arkadaş varsa eğer forumda uslüp a dikkat etsin lütfen.

unnamed 04-10-2011 01:58

Allah razi olsun....
derdini tam olarak anlatmayan biri icin yonetici ne yapsin?
foruma daha yeni gelipte usluptan dem vurmak biraz haksizlik gibime geliyor...

onurcan 04-10-2011 02:10

sevgili abicim sizi anlayabilmek için net bir şekilde rahatsız olduğunuz konuyu açıkca paylaşabilirsiniz..
konuya ilgisi ve bilgisi olanlar size gereken cevapları yazacaklardır..
eğer gerçekten haksız bir durum varsa belgeyebilirseniz gereken yerlere iletilir..
bunu yapmaz veya yapamaz iseniz Parti hakkındaki düşüncelerinizden dolayı doğal olarak burda tepki alırsınız...siz anlatın rahat olun..

Bilal Baştan 04-10-2011 02:19

Hoşgeldiniz HATİK66

Bir misal ile düşüncelerimi aktarmaya başlamak istiyorum.

Doktora gidiyorsunuz neden gittiğinizi kendiniz bilebilirsiniz fakat doktorun bunu kendiliğinden bilmesi mümkün değildir.

Bedenimde ağrı var derseniz doktorun size yapabileceği hiçbir şey yoktur. Boğaz'ınız ağrıyorsa KBB doktoruna gitmeniz gerekir. Göz'ünüz ağrıyorsa göz doktoruna veyahut dişiniz ağrıyorsa diş doktoruna gitmelisiniz.

Siz gelmişsiniz , hoşgelmişsiniz fakat ''adaletsizlik var'' çok ucu açık bir kelime sorununuzu / derdinizi veya siteminizi tam olarak bizlere aktarmadan , bizden nasıl cevap bekliyorsunuz ?

Merak konusu doğrusu..

Saygılarımla..

jaklin_91 04-10-2011 12:19

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 878767)
Allah razi olsun....
derdini tam olarak anlatmayan biri icin yonetici ne yapsin?
foruma daha yeni gelipte usluptan dem vurmak biraz haksizlik gibime geliyor...

foruma gelmek ayrı şey üslübu anlamak ayrı şey adam dert yanı bazıları dalga geçiyo..
bunun anlamayacak bir yerimi var..???
Onurcan ve Bilal Baştan'a Bakarak biraz ders alabilirsiniz.

Hüdaverdi 04-10-2011 12:34

Arkadaş benim kafam basmaz,açık seçik yazarsan daha anlaşılır olur hepimizin kafası seninki kadar basmış olur.
Sümer holdinge ne olmuş ?
Devlet ne yapmış ?
İşinden mi oldun ?
24 yıldır devlet memuruyum diyorsun,memur isen sorun nedir ?
Sümer holding özelleştirilmedi mi ?
Özelleştirme dönüminde işten çıkarılanlar arasında mısın ?
Arasındaysan,24 yıldır devlet memuru nasıl oluyorsun ?
Yoksa 24 yıldır devlet memuruydum demek mi istedin ?
Ak partiden istediğin nedir ?

Başbakana mektup yaz dicektim ama derdini daha burada dahi anlatamadığın için sakın yazma bence.

zaza_yusuf 04-12-2011 00:31

arkadaşlar ben bu sanal ortamlara pek güvenmiorum ama artık sahtede olsa gerçekte olsa burdayım

EZEL 04-12-2011 01:45

Alıntı:

HATİK66 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 878675)
ya arkadaşlarım isyanım 24 yıllık devlet memuruyum bu güne kadar gördüğüm hep hayinler, hırsızlar, sahtekarlar baştacı..! Ya bir kez olsun canım kadar sevdiğim Başbakanımızın 7 yıldır yönettiği güzel ülkemizde artık böyle devam etmeseydi AMA İNANIN maalesef bu durum böyle ve böylede devam ediyor vede üzelerek söylüyorum dürüstlük artık para etmiyor.neyse gerçekten bağrım yanık daha çok şey yazabilirim ama Artık ADALETİ yalnız Yüce Rabbim'den diliyorum

Ya kardeş bu foruma geldin ortaya bir taş attın 20 kişi cevap yazdı sana daha içerikli bir şekilde anlatırmısın sorununu diye görmemezlikten geldin Mİlleti delirtmeden ya meramını adam gibi anlat yada milletin kafasını bulandırma yani senin başına bir şey geldiyse benim şahsen umrumda filan değil çok tın yani ama içine AK Partiyi alıyorsan ithamlarında meramını adam gibi anlat bizde bilelim

unnamed 04-12-2011 01:47

maksat xamur atmak baska sey degil...

cartman 04-12-2011 01:52

www.sikayetvar.com olarak yazmayın gelin tartışın yanlış ya da doğru uygulamaları ..

All times are GMT +3. The time now is 04:25.