Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Trabzonspor (TS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=159)
-   -   trabzonspor:1 - bursaspor:0 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147549)

CeVHeR 04-18-2011 01:16

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 882833)
Onurlu takım mı çıkacak size Es Es gibi yoksa Onurlu Hakem mi ? Bilemiyorum bize 16 dakika uzatma oynatan hakem çıkmasın ;)

Görüyoruz haftalardır onurlu hakemleri...
Yine bize penaltı vermemek için toplu yemin etmişler...
16 dakika uzattıda şampiyonmu olduk ;)
Hakemler hep yanımızda ve hep biz onları satın alıyoruz ama son maçta şampiyonluk veriyoruz, oda güzel...

unnamed 04-18-2011 01:21

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 882850)

Hakemler hep yanımızda ve hep biz onları satın alıyoruz ama son maçta şampiyonluk veriyoruz, oda güzel...

aga şampiyonluk verinde, şampiyonuz diye sahaya inmeyin yeter;D

Bilal Baştan 04-18-2011 01:23

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 882850)

Benim de anlamadığım olay, dün Fenerbahçe yeniyor tüm Fenerliler hakemide yendik diyor , bugün siz diyorsunuz karşınıza onurlu bir takım çıkacak elbet ya ben başka bir maç izliyorum ya da siz..

Bugün hakemin de Trabzon için çalıştığını ima dahi edemezsiniz , Bursaspor'unda bize maçı bıraktığını ima edemezsiniz maçı izleyen vicdanı olan kimse bunu diyemez.

Hakem hatalarını kıyaslamaya kalkalım isterseniz FB lehine / aleyhine , Trabzon lehine / aleyhine , inanın ben tüm tv görüntüleriyle bunu size çıkartabilirim Fenerbahçe'nin daha lehine olmuştur.

CeVHeR 04-18-2011 01:26

Şimdi şöyle birşey varki siz oynaman kazanıyorsunuz, biz oynayarak kazanıyoruz...
O yüzdendirki rakibinizin yattığını düşünüyoruz ;)
Onların çok iyi oynaması yatmadıkları anlamına gelmez, çünküü futbol skor oyunudur ;)

Mavera 04-18-2011 01:30

cevher hep kendinle celisiyorsun nedenine gelince ts ilk yarinin en iyi top oynayan takimiydi ve hatta türkiyenin barcasi deniyordu fenerde bir o kadar kötüydü ve cogu maci bal, hakem gibi faktörlerle aldi :)

Bilal Baştan 04-18-2011 01:32

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 882870)
Şimdi şöyle birşey varki siz oynaman kazanıyorsunuz, biz oynayarak kazanıyoruz...
O yüzdendirki rakibinizin yattığını düşünüyoruz ;)
Onların çok iyi oynaması yatmadıkları anlamına gelmez, çünküü futbol skor oyunudur ;)

Oynamadan mı kazanıyoruz ? Ya gerçekten biz başka bir maç seyrediyoruz.

Rıdvan Dilmen : ' Trabzonspor'un maç kaybedeceğini düşünmüyorum'

Sinan Engin : ' Trabzonspor'un bu maçtan sonra puan kaybedeceğini sanmıyorum'

Fenerbahçe - Bursaspor maçında ceza sahasına kaç kere girdi posizyon buldu ? Birde bizim maçı izlemeni tavsiye ederim..

depare 04-18-2011 11:33

3 dedik gene 1 attılar adrenalin tavan yaptı bir gün maçın son 10 dakikası kalpten gidecem o olacak :)

Es Es'e 2 atıcaz diyorum sonra onlar da bir tane atar yine adrenalin başlar :)

All times are GMT +3. The time now is 07:08.