![]() |
Veya ne bileyim bir barda kötü ortamda falan müziğini icra etmiyorsan. Anladın işte sen yav:)
Benden hızlı davrandın.. |
Alıntı:
|
yav neyse susayım....
|
|
Alıntı:
bizim evde ben 1 e gidene kadar tv yoktu mavera :) tgrtnin kasetleri vardı hep onları dinlerdim bende... emir sultan,bişri hafi falan hey gidi çok güzeldi... gerçi daha sonra abonemiz oldu tgrt :) dayımın parsına karşılık armutluda tatil ve elektirkli süpürge önerdiler kaç yıl :) 28 şubatta yaptıkları zigzaklar sağolsun pek kızgınım kendilerine :) |
Alıntı:
tgrt ilk acildiginda harbi kanaldi cok güzel filmler, programlar vardi ama sonra benim peder gibilerden topladilar paralari seda sayanlara, sibel canlara bastilar babamda hala daha karpayini beklesin dursun :) |
Bizdede tgrt kasetleri dolu yav mehterler falan :) En son amcam yüklü miktarda para kaptırmıştı ne oldu bilmiyorum :)
|
Alıntı:
aynen mesajı editledim onları dile getirmeye çalıştım :) seda sayana sible cana ne para vermişler :) ayakkabıyla koridorlarına girilmeyen odalarında namaz kılan tgrtden gece klüplerinde patronun doğum günü kutlanan tgrtye... hey gidi hey... |
Alıntı:
|
gerci son yillarda yine biraz yola girdiler, yavas yavas mudilerin parasini ödüyorlar, tgrt yi sattilar haber kanaliyla yetiniyorlar ve senden, benden daha cok akparticiler!
|
All times are GMT +3. The time now is 07:31. |