Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   MHP vesaireleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=447)
-   -   Mhp yöneticilerinin sok videolari internete düstü! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148110)

manifesto 04-27-2011 16:16

bu ne laaa

vay şerefsizler vay...

JonTurk 04-27-2011 16:18

Bunu bile savunan mhp liller var işte akp yaptı cemaat iş başında kaset çıakrarak mhp bitirmeye çalışıyolar falan filan forumlarda böle yorumlar dolaşıyor hala savunabiliyolar.

Hüdaverdi 04-27-2011 16:21

Alıntı:

JonTurk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 888342)
Bunu bile savunan mhp liller var işte akp yaptı cemaat iş başında kaset çıakrarak mhp bitirmeye çalışıyolar falan filan forumlarda böle yorumlar dolaşıyor hala savunabiliyolar.

Demek ki evlerinde aynı şeyleri onlarda yapıyor,toplu halde karı kızatıyorlar eve,örtülüleri o şekilde görüyorlar,solcuları destekliyorlar,sağcıları yuvarlak olarak adlandırıyorlar.
Kısacası 'bizde aynı pokuz bizde ahlaksız insanız'
Savunmaları daha iyi,hiç değilse pislikleri ört bas etmemiş oluyorlar kabulleniyorlar.

JonTurk 04-27-2011 16:25

Bahçeliden ses yok daha bakalım bekleyip görecez.

manifesto 04-27-2011 16:31

Haberi bloğa ekledim twitter den twitledim facebook dan paylaştım
var mı gari..
Bu MHP ırz düşmanlığını herkes görsün

JonTurk 04-27-2011 16:37

Bunu tamamiyle mhp ye yüklememek gerekir ordaki iki ahlaksız gereken cezayı bulsun partilerinde barındırmasınlar o kadar.Ama barındıkalrı sürece mhp büyük prestij kaybedecek zaten kaybediyoda neyse.

Özgür Çağrı 04-27-2011 16:44

bozkurtlar çiftleşiyor ne var bunda köpekten türediğine inananlar köpek gibi yaşarlar !

İntifada 04-27-2011 17:15

Videoda MHP ve ülkücü camiayı şok eden cümleler ve görüntüler yer aldı. Dün gece 'Beyaz Tv'de sadece seslerin dinletildiği konuşmalarda MHP'nin Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, sağ seçmene "Allah belasını versin. Sağ seçmen yuvarlak demek, gülle, hiç köşesi yok. Her tarafa yuvarlanır." demesi de dikkat çekiyor.

Videoda Yıldırım'ın Aleviler'e hakaret eden cümleleri de yer alıyor. Yanındaki bayandan başörtüsütakmasını isteyen, bunu da hobi olarak gören Yıldırım, kendisini 'sapık' olarak nitelendiriyor. Görüntülerde MHP'li iki genel başkan yardımcısının aynı odada kadınlarla uygunsuz vaziyette olduğu da görülüyor. Yıldırım'ın videoda Alevi bir bayanı tavlamak için Hz Osman'a hakaret ettiği de MHP'lilerce anlatılıyor.

Görüntülerde Niva isimli yabancı uyruklu bir kadına, MHP'yi anlatmaya çalışan ve başka bir kadının de tercüme yaptığı sohbette Yıldırım, "Parti 3 tane ay, hilal 3 tane bu benim partimin amblemi." diyor.

Görüntülerde Recai Yıldırım'ın Kamelya isimli bayanla da siyaset içerikli konuşmaları dikkat çekiyor. Yıldırım videoda, pavyona gittiğini ve parlamentoya isteği zaman uğradığını da yabancı uyruklu kadınlara anlatıyor.

Burada sağ seçmene hakaretler yağdıran Yıldırım sağ seçmenlerden "Allah belasını versin" hepsinin diye bahsederken, Kamelya isimli bayanın 'Sağ seçmen ne demek?' sorusuna ise Yıldırım ise şok bir cevap veriyor: "Sağ seçmen yuvarlak demek, gülle hiç köşesi yok. Her tarafa yuvarlanır."

Bayanın 'AK Parti'yi yıkmak için onlarla (CHP) anlaşamıyor musunuz?" sorusuna ise Recai Yıldırım'ın verdiği cevap ise çok ilginç.CHPile anlaşabileceklerini söyleyen Yıldırım " 28'inden sonra bazı atraksiyonlar olacak." diyor. CHP ile koalisyon yapabileceklerini anlatan Yıldırım MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Mahmut Çomoğlu isimli birine destek çıkmasını istediğini açıklıyor. Çomoğlu'nun İspanyollar'dan iş aldığını ve 5 milyon dolar para kazandırdığını öne süren Yıldırım, Mahmut Çomoğlu'nun " Gardaş sana bir kıyakta yaparız" dediğini anlatıyor. Kendisinin de Mahmut Çomoğlu'na "Ben de dedim ki.. Allahsız ben han istemiyorum, hamam istemiyorum. Bir avrat istiyorum."diyor.

Görüntülerde Kamelya isimli bayanın bir daire konusunda sıkıntı yaşadığını ve kendisinin de duruma müdahale olması için, kendisine teklifte bulunduğunu hatırlatan Yıldırım, "Bak şimdi benim gönderebileceğim adam gider alır, çöker, gider adamın kafasına sıkar." diyor. .

Yanında bulunan bayana "Hele tesettüre girersen çok daha severim seni" diyen Yıldırım'a Betül isimli bayan "Ben tesettüre falan da giremem" diye cevap veriyor. Bunun üzerine Metin Çobanoğlu'nun "Siyah bir şey giyecek" dediği görülüyor. Recai Yıldırım'ın "Deme off aman aman bir hoşuma gider ki. Bildiğin gibi değil. Selvi bir de tesettüre girse var ya. Hobim var valla" diyerek tesettürlü bayanlara hakaret ediyor.

Betül isimli bayanın "Sen istiyorsan gireyim aşkım. Sapık ya bu adam" diye cevap vermesi karşısına ise Recai Yıldırım, ülkücü camiayı şok edecek şu yanıtı veriyor . "Sapığım tabi."

Tesettüre girmesini kendisini tahrik edeceğini söyleyen Recai Yıldırım "Ahlaksızım tamam. Ama hobim öyle ben ne yapayım valla hobim böyle" diyor. "Allah'ın her günü pavyona gitmiş adamım." diye konuşuyor.

habervaktim

İntifada 04-27-2011 17:39

2 tane 8000 kişilik sayfada paylaşılmıştır video...
şu pislik herifleri herkese göstermek şart...
sapık herif !!!

El Emin 04-27-2011 17:44

29 Mart 2009 yerel seçimlerde MHP'den Belediye Başkanı Seçilen Hatay'ın Hassa ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Karataş ile Söğüt Belde Belediye Başkanı Recep Tufan ile meclis üyeleri AK Parti'ye geçti.

AK Parti Hassa ilçe merkezi önünde yapılan katılım törenine eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Milletvekili adayları Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu ile partililer hazır bulundu.

Sadullah Ergin demokratikleşme alanında yapılan gelişmelerle yönetimde halkın egemenliğini tesis ettiklerini belirterek, 12 Haziran seçimleri sonrasında özgürlüklerinin sınırlarının daha da genişletileceğini söyledi.

CİHAN

Kopuşlar şimdiden başladı..Baraj altında kalmaları temennisiyle..

All times are GMT +3. The time now is 12:46.