![]() |
elbette sevinmez, ama zalimin zulmünede ancak bu yaraşır, ALLAH'ın gazabı..mazlumun ilelebetki selameti için onun gözyaşı ve acılar içinde kimse aldırış etmez ise, ancak ALLAH'ın gazabı durduruyor ise.
intikam alıcı ALLAH' dır tabiki, ancak zalim yaradıcının esaretinde bu vahşetlerinin farkına varıyorsa..lakin hala akıllanmadılar gibi, ALLAH hepimizi affetsin.. hortumda ölen hiçbir masuma nasıl kıyayım,nasıl onlarda ölsün diyeyim,sadece özdeki diller diyor ki ,,işte sizde görün ,öldürdünüz ama bak sizende bir ölümünüz olacak, beni diri dirir toprağa gömdünüz ama bak senin içinde bi ölüm var, beni kirlettiniz ancak sizi lekeleyecek birde yaradan var, beni komşularımla düşman ettiniz anack sizinde bir düşamanınız olacak.. gönlümden geçen düşünmce bu doğrusu,,VALLAHİ hortumda ölen insanlara çok üzüldüm,orada ölen bütün insanların ALLAH taksiratını affetsin,ALLAH bizede ve bütün günahkarları doğru yoluna koysun, |
Bela geldiği zaman masumu,zalimi hepsini önüne katıp götürür biz ülke kategorisin de değerlendiririz kim masum kim zalim onu ayrıştıracak olan Allahtır..
Müslümanlara savaş açmış olan bir ülkeye bela gelmesine üzülecek kadar geniş ufka sahip değiliz :) Japonya yı tsumani vurunca kim sevindi..? Hangimiz iyi olmuş hakettiler dedik..? Yazık oldu dedik üzüldük yardım edilmeli dedik.. Japonya bugün Amerikan'ın yaptıkların'ın aynısını yapıyor olsaydı tavrımız yine aynı olurdu.. |
Sevinmek yahutta üzülmek ! Kavramları İslami kavrama çekmeliyiz... Seviniriz eğer günahlar işleyen, dünyayı ifşad eden küresel suçluluların Allah'ın verdiği belayı ve musibeti işitirse ! Üzülürüz bu musibetlerden kalbini beynini et ve kemiklikten sananlara !
Seviniriz içinde Hayır varsa ! Allah c.c. amellerine göre diriltirim derken Müslüman'a üzülmek niye ? Zalime üzülmez ! İçindeki masum, haberdar olmayan insanlar diyorsanız onada kimse zaten sevinmez ! |
hakketmedimi?
kendi ülkesi o kadar zulüm yaparken burda ölen vatandaşlar ne yaptı? rahatlarına ve keyiflerine bakmadılarmı? şimdi kalkıp diyorsunuz ki nasıl sevinebilirsiniz? elbet ki sevinecem, bizim yapamadığımızı Alah bize acıyıp kendi emriyle yapıyor... anlıyorlar mı? hiç zannetmiyorum.. lakin bunlar zulümlerine devam ettikçe ellerimi açıp Cenab-ı Hakka dua edecem.. ya Rabbi şu amerika denilen ülkeye kâhhar isminle muamele eyle diye.... |
Büyük felaket Rabbim kimsenin başına böyle bir acı vermesin. Bir anda gelen bir ölüm,yıkım. Saniyede evsiz,yertsiz,ve en önemlisi de sevdiklerinden bir ömür ayrı kalıyorsunuz. Bu acıyı tarif etmek imkansızdır eminim.
Rabbim hepimize hayırlı ömür ve hayırlı ölümler nasip etsin...Amin.. |
Alıntı:
Irak'ta Amerikan askerlerinin bir evi basıp çoluk çocuk ailesini katledişi ! Bunla yetinmeyip evin hanımını sağ bırakıp aylarca tecavüz edişi ! Bununla yetinmeyip sapıklık uğruna kadını evde katlettikleriyle kanlı şekilde aylarca eve kapatıp onlarla yaşamaya mahkum etmesi ! Kadın delirdikten sonrada Teröristin karısı delirdi diye afiş yapıp mahallede kadına iftira atmaları !!! Bu gerçek ve hakikat bir olaydır !!! Bunu yapan 36 kişilik Amerikan Ordu ve Askerleri Ebu Mushap Ez Zerkavi ve Mücahidler tarafından izi sürülmüş bulunmuş ve haddi aşmadan azalarına dokunmadan katledişmiştir ! Bu sadece İntikamı alınmış bir örnektir... Çocuklarını, kadınlarını ve insanların evlerini, canlarını, namuslarını kaybedenlerin bedduası : Rabbim Onlara kendin azap ettir ! Bu Onların Duasıdır !!! Kin ve öfke giderilmesi açsısından Rabbimiz daha iyi bilir...! Elbette Müslümanlar Afetlere sevinmezler... Müslüman onlara hak ettiğiniz gelip sizi buldu ! Hala düşünmüyormusunuz demelidir !!! |
|
Hortumdan korunmak için böyle dua etti
http://image.haber7.com/haber/haber7...6105332712.jpgABD’nin Kentucky eyaletinde, dev bir hortumun altında kalmak üzere olan kadının yakarışları amatör kameraya yansıdı. http://www.haber7.com/haber/20120306...e-dua-etti.php |
|
All times are GMT +3. The time now is 23:47. |