Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   'İtiraf ediyorum AKP çok başarılı' (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14904)

TÜRK EVLADI 03-10-2008 17:57

'İtiraf ediyorum AKP çok başarılı'

Birilerinin bunları açıkça söylemesi çok güzel...

|||tuĞba||| 03-10-2008 19:05

Alıntı:

Kemalist Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

rdönmezs Nickli Üyeden Alıntı
ahh bide bunu şimdiki zamane kendini siyasetç, sanan chpliler sölese :D

Ya Cehape yi ne kadar takinti yapiyorsunuz anlamiyorum,ben onlari adam yerine bile koymuyorum, amma bir yandan size hak vermeliyim cehape akp nin oy artmasinda büyük etken olmustur,bence siz yine de cehape olmasin diye Dua etmeyin ;)

Her ne kadar bu siteden yasaklanacağımı,mesajlarımın silineceğini bilsemde birşeyler yazmak istiyorum..

Öncelikle hakaret ettiğiniz partinin sıradan bir parti olmadığını,Mustafa Kemal'in partisi olduğunu hatırlatmak istiyorum sizlere..

Forumunuz dahilinde "VATAN" adlı bir bölüm mevcut..Hepiniz vatanınızı sevdiğinizi,vatan uğruna ölebileceğiniz söylemişsiniz..Belki bu söylemlerinizde samimisiniz fakat; Vatan toğrağını karış karış satan bir iktidar partisinin neferleri olmaktanda geri durmuyorsunuz..

Emperyalizme karşı mücadele ederek,kanla,canla alınmış toprakları para karşılığı başkalarına satmak hangi vatanseverlik anlayışına uyuyor..

Bana bu çelişkiyi biri açıklayabilir mi??

dıyecek bır sey bırakmamıssın.!!

LüGaT 03-10-2008 19:27

Atatürk'ün partisiymiş...

Ajitasyon, duygu sömürüsü, gözü kapalılık..

Biz de yedik.

Senin Atatürkün partisi de "özelleştirme" yapacağını söylüyor parti programında ne haber? Özelleştmre eşittir vatan satma gibi küçük basit, anlamsız, saçma bir teoriye inandırmış sizi abileriniz. Mübarek olsun.

|||tuĞba||| 03-10-2008 19:30

yahu acın gozlerınızı bogazlar elden gıdıyor hala ne dıyorlar yaa ozellestırmeler ıyı bır sey degıl gormuyor musunuz.!!

ceyhanli 03-10-2008 19:33

Alıntı:

|||tuĞba||| Nickli Üyeden Alıntı
yahu acın gozlerınızı bogazlar elden gıdıyor hala ne dıyorlar yaa ozellestırmeler ıyı bır sey degıl gormuyor musunuz.!!

iyisini anlatda öğrenelim.

LüGaT 03-10-2008 19:35

Alıntı:

|||tuĞba||| Nickli Üyeden Alıntı

Oldu

|||tuĞba||| 03-10-2008 19:40

gozlerınızı actıgınızda cok gec olacak =)

LüGaT 03-10-2008 19:42

Erbab ı kemali çekemez nakıs olanlar,
Rencide olur dide-i huffaş ziyadan

TÜRK EVLADI 03-10-2008 20:57

[i][b]Bunları görende Ak Parti'den önce özelleştirme yoktu sanacak...

Nagihan 04-22-2008 18:55

Alıntı:

Kemalist Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Bilemedin: Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin bağımsız mahkemesi.

Bir sorun mu vardı ? 8)

Yargıya kadar sızdınız...Elbette hala Cumhuriyetçi yagıçlarımız,hakimlerimiz mevcut ama ne yazık ki faşist Tayyip onların üzerinede baskı kurmuş durumda..

Güçler ayrılığı ilkesi çiğneniyor..Yargı siyasallaştırılıyor...

YAZIK.....Badem bıyıklılar her yerde...

Evet haklısın yargı siyasallaşıyor...Birilerinin siyasi cıkarlarını korumak için halkın yarısının oy verdiği bir partiyi kapatmaya çalışıyor...

All times are GMT +3. The time now is 03:12.