![]() |
kimse buna mhp kendiyle hesaplasiyor diyecek kadar saf olmasin lutfen aylar gecmis secima 1 ay kala mi yayinlama ihtiyaci duymuslar goruntuleri?ama ne olursa olsun o insanlarin da ne kadar alcak olduklari bu cirkin yolla ortaya cikti,hepsi partiden ihrac olmali.
|
neoldu dut yediniz bülbüklemi döndünüz.o kadar yıpratmaya gene meclisde yerimizi aldık.bu olay yıpratma sizin başınıza gelseydi kapıdan içeri bile giremezdiniz.
|
hani iktidar oluyordunuz siz :)
Hani akparti iktidara veda ediyordu :) Hani seçimlerden sonra görüşecektik forumda :) |
Alıntı:
|
yokmuydu :)
Iktidardan indirme hesapları yapıyordun akpartiyi :) Neyse yavru muhalefete devam zaten birşey yaptığı yok |
Alıntı:
|
|
öf liseli polemiği resmen ya :)
|
Alıntı:
|
MHP seçimlerde ummadığınız bir şekilde oy alacak bunu buraya yazıyorum .
eğer son seçimlerden daha fazla oy almazsa ben burada sizden özür dileycem. MHP bu devletin emniyetidir.onun oluru olmadan adım bile atamazsınız.akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna evet dostum yukarda ne demişim ummadığınız bir şekilde oy alacak almadı mı beklentilerin üzerin de almadımı . akp nin amacı bunu yok etmek ama nafile boşuna dedim olmadımı akp nin bütün çabaları boşa gitmedimi.:saygılar: |
All times are GMT +3. The time now is 14:53. |