BeldeiTAYYIBe |
05-30-2011 03:14 |
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 899720)
İnsanların kendi şahıslarına münhasır talepleri olabilir.. Kimse oy vermesin demek doğru değildir... Biz acizlein isabet edemediği olabilir bu itibarla vebal almamak adına acizane şahsım adına belirtiyorum... Bizlerin Davası İslam'dır Şeriattir... Anayasa yahut yeni anayasa istemiyoruz... Kur'an ve Sünnet hükmü istiyoruz...! Filistinde Deccali hilelere kanmak istemiyoruz... Apaçık Fetih ve İslam Devleti istiyoruz... Abd ve İsrail'e Hakkıyla Cihad istiyoruz... Eğip büken istemiyoruz... Ve Allahualem Mehdi a.s.'ı bekliyoruz... Şahsım adına kararım budur...
|
Üstadim, burda bulunanlarin cogunun derdinin islam davasi oldugu kanaatindeyim...cümlemizin davasidir bu. Bir müslüman kendini böyle bir ugrasin haricinde kabul edemez. Bu durum islamin tabiatina aykiridir.
Sahsi düsüncelerinize saygi duyarim. Lakin önümüzde bitmek üzere olan bir hizmet periyodu var. Yeni bir secim sürecindeyiz.
Sizin anlattiginiz sartlar olusana kadar , herbirimiz vebalden kacmak namina oy vermesek, hangi olusum bize hizmet verecek?
Olaki kendinizde belirttiniz...Allahualem...
Ben derimki...13 haziran sabahi bu hizmet kadrolariyla devam edelim.
Yoksa süreci kimler ele alacak buda ALLAHUALEM.
Bilmem anlatabildimmi?
|