Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149833)

EpiVaTeS 06-17-2011 02:54

bizimkiler derken...
la beni almadılar fırat...
hoş gitmekde istemiom da yinede olmaya çalışmıştım zamanın vaktinde...;D

Fırat 06-17-2011 02:54

İnsan politikasını hedefini vizyonunu ortaya koyar. Biz masumlara zarar vermeyiz der. Bunu yaptıktan sonra uygulamada da gösterir. Gazeteci şucu bucunun kafasını kesip yayımlarsan, her bomba sonrası bayraklarla şov yapıp ben yaptım dersen kim sana inanacak?

Ammar 06-17-2011 02:55

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902329)
Ona bakarsan efendimiz zamanında insanlar kızgın kumlarda yakılıp yıkıldı çocuklar diri diri gömüldü. Hangi sahabe buna canice cevap verdi? Bize istediklerini yapabilirler ama bizim aynısını onlara yapma hakkımız yok. Tarafsıza yaşlıya kadına çocuğa karışmayacaksın diyor islam savaş hukuku..

değerli kardeşim ben kadın çocukların ölümlerini yada intihar bombalarını beğeniyor tasfip ediyormuşum gibi cevap veriyorsun ben bunlardan yana değilim ki benim dediğim ayrı. paygambermizin nasıl savaştığı ortadadır. canilikte kişiden kişiye değişir ona bakarsan kılıçla kafa kesmek vahşiliktir şuan ki zamanımızda. onun ayarıı nasıl tuturacaz. canilikte görecelidir. canilik değiniz olaya gelince türki ortamında ırak çeçenistan filistini değerlendiremezsin değerlendirirsen bazılarının yaptığı gibi tüm mucahitleri terörist ( kafir ) ilan etmen gerek. biliyorsunuz ama yine söyliyim empatii.

Fırat 06-17-2011 02:55

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902390)
bizimkiler derken...
la beni almadılar fırat...
hoş gitmekde istemiom da yinede olmaya çalışmıştım zamanın vaktinde...;D

Evet haberim var aklımda o günler (:
İbrahim abi bende filistine gidecektim 2003 te son anda iş yattı :)

EpiVaTeS 06-17-2011 02:58

problem değil ki la...
gidersin aha filistin orda refah açılmış...
gider gezeriz belki bigün...
belli olmaz...
gün ola harman ola...

Fırat 06-17-2011 02:59

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902393)
değerli kardeşim ben kadın çocukların ölümlerini yada intihar bombalarını beğeniyor tasfip ediyormuşum gibi cevap veriyorsun ben bunlardan yana değilim ki benim dediğim ayrı. paygambermizin nasıl savaştığı ortadadır. canilikte kişiden kişiye değişir ona bakarsan kılıçla kafa kesmek vahşiliktir şuan ki zamanımızda. onun ayarıı nasıl tuturacaz. canilikte görecelidir. canilik değiniz olaya gelince türki ortamında ırak çeçenistan filistini değerlendiremezsin değerlendirirsen bazılarının yaptığı gibi tüm mucahitleri terörist ( kafir ) ilan etmen gerek. biliyorsunuz ama yine söyliyim empatii.

Kılıçla kafasını kopartabilirler ama bu esir mi, esirse sahabe zamanında esirlerle azıklar paylaşılırdır. Normal savaşta normal karşılarım. Size gelince sen bu yapılanları savunuyorsun. Cihada eyvallah canımız feda. Ama dozajı kaçırmamak şartıyla. Cihada çıkan insanları dili dini ne olursa olsun mert kabul etmeli ondan emin olmalıdır. Benim felsefem bu..

Fırat 06-17-2011 03:00

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902398)
problem değil ki la...
gidersin aha filistin orda refah açılmış...
gider gezeriz belki bigün...
belli olmaz...
gün ola harman ola...

Abi gezme kesmez bizi bir iki el sıkmak lazım onca yılın ahı var :)

EpiVaTeS 06-17-2011 03:02

ne sıkıyoruz Reyis...;D
Laf sıkabilirim ama ben hümanist biriyim kurşun işime gelmez...;D

Ebuzer 06-17-2011 03:03

Alıntı:

Fırat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902404)
Abi gezme kesmez bizi bir iki el sıkmak lazım onca yılın ahı var :)

Sıkmaya gidecekseniz beni de çağırın...

Ebuzer 06-17-2011 03:04

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 902405)
ne sıkıyoruz Reyis...;D
Laf sıkabilirim ama ben hümanist biriyim kurşun işime gelmez...;D

Yahu sıkacağımız kişilerde hüman değil zaten tasalanma..

All times are GMT +3. The time now is 06:54.