Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Melih Gökçek - Türkçe olimpiyatları konuşması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149959)

Ammar 06-19-2011 18:56

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903863)
Nam-ı Celil-i Muhammediye'yi güneşin doğup battığı her yere götümeyi kendilerine farz bilmiş muhterem insanlar hakkında bu yorumunuz beni ziyadesiyle üzüdü abi, ne milliyetçiliği...

Ayrıca Sayın Melih Gökçek'in konuşması çok hoşuma gitti bugün muhterem Hocamızın adını milyonların izlediği bir yarışmada dillendirebilmek duygulandırdı beni nihayet dedirtti...

kardeşim seni üzmüş olabilir ama bunu ben değil sizin değerli millet vekilleri söylüyor daha dün suaat kılıç demdi mi milliyetçilik görün diye. mehmet şimşek demiyor mu ? güzel türkçemizin yaygınlaştırılması. İSLAMİ DEĞİL bu kadar basit.

ayrıca Türkçenin öğrenilmesi bu kadar önemli ise yada insanın kendş dili nu kadar önemli ise be neden kürdçülük peşinde koşanlara karşı çıkıyorum ki o zaman bende onları destekliyim doğru olur mu Peki ?

Tarantula_ 06-19-2011 18:59

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903885)
kardeşim seni üzmüş olabilir ama bunu ben değil sizin değerli millet vekilleri söylüyor daha dün suaat kılıç demdi mi milliyetçilik görün diye. mehmet şimşek demiyor mu ? güzel türkçemizin yaygınlaştırılması. İSLAMİ DEĞİL bu kadar basit.

Abi Türkçe'nin yaygınlaşmasının ne kötülüğü olabilirki ? Arapça bilseydik onu öğretirdik... Keza bugün milliyetçi diye adlandırılan kesim ırkçıdır ben hükümette hiç kimsenin ırkçı olduğunu sanmıyorum. İlla biz İslam'ı yayıyoruz mu denmeli ağabey bilmiyor musunuz asıl gayenin bu olduğunu ?
Bu ülkede kimse kürtçeyi öğretmeyin demiyor kimseye abi... Fakat sizin kürtçülüğü savunanlar dediğiniz çoğu kişi eline keleş i alıp dağa çıkıyor... Bunun neyini savunalım..

Terennüm 06-19-2011 18:59

tamam kardeşim pes ediyorum..seninle böyle sanal bir ortamda reeli tartışmak havanda su dövmek gibi..

Ammar 06-19-2011 19:45

neyse ben film izliyorum :)

Özgür Çağrı 06-19-2011 20:32

iyi yağla başkan yıkamada yap :)

Tarantula_ 06-19-2011 20:47

İnsanların samimi olduğuna neden inanamıyoruz ki ??? Kendimizden mi şüphemiz var ?

Ammar 06-19-2011 20:51

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903924)
İnsanların samimi olduğuna neden inanamıyoruz ki ??? Kendimizden mi şüphemiz var ?

insanların ( kasıt edilen ) bize terörit dediğinden olmasın. Terörist olmadığımızdan eminiz de hani belki sebebi o olabilir.

Tarantula_ 06-19-2011 20:56

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903925)
insanların ( kasıt edilen ) bize terörit dediğinden olmasın. Terörist olmadığımızdan eminiz de hani belki sebebi o olabilir.

Mesajı yanlış zât almış fakat zararı yoktur. Abi ben hizmet yoluna hayatlarını koyanlardan ve Sayın Hocaefendi'den bahsediyorum ayrıca bu harekete gönül vermiş insanlar Hocaefendinin adını anınca neden yıkama, yağlama ustası ünvanını alıyorlar onuda çözebilmiş değilim, demek ki biz birilerinin adlarını ve başlattıkları hareketleri sadece çıkarımız için kullanıyoruz ki insanların samimi olduğuna inanamıyoruz. Bkz. Melih Gökçek

Özgür Çağrı 06-19-2011 21:12

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903927)
Mesajı yanlış zât almış fakat zararı yoktur. Abi ben hizmet yoluna hayatlarını koyanlardan ve Sayın Hocaefendi'den bahsediyorum ayrıca bu harekete gönül vermiş insanlar Hocaefendinin adını anınca neden yıkama, yağlama ustası ünvanını alıyorlar onuda çözebilmiş değilim, demek ki biz birilerinin adlarını ve başlattıkları hareketleri sadece çıkarımız için kullanıyoruz ki insanların samimi olduğuna inanamıyoruz. Bkz. Melih Gökçek

ne sandın sen böyle birbirlerine bayılıyor birbirlerine ölüyorlar falanmı zannediyorsun :)
Ufacık bir yakın tarih bilgisi
Derin bir kronolojik sıra ve gündem takip etme son 20 yıl
her şey ortaya çıkıyor zaten

:saygılar:

Ammar 06-19-2011 21:14

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 903927)

benden samiyetlerine inanılmıyor. onun cevabını vermiştim de. anlamadınız. o yüce zat muhteremdir, terörist diyen. sebebi o olabilir mi ? demek istedim. neyse Gülen hoca kendine güveniyor demek yoksa koca camiaların günahını neden yüklensin. T.O sevapları sanırım karşılar diğer hizmetler kar kalacak.

All times are GMT +3. The time now is 10:43.