![]() |
"Sinan Çetin'den... 22-06-2011 02:43 AM Furkanca Bakış oyşş forumun yarısı şakirtmi la :D"
can furkana buradan cevap vermek istiyorum..Kardeşim aynen öyle..:) İstersen sayabilirim; yalçın,hakan,adem ,mavera,benhur,yetkin abilerim...Sonra malum ben,tarantula,ikra,duygu,ibocan vs. ki daha epey saymadığım var ve bunlar forumun en sağlam dinamitleri olan insanlar... |
Alıntı:
kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal.. evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor.. yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür.. |
Alıntı:
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil, kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak, kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir.. sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak... sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi, sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi... olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir... |
Alıntı:
bi daha zor görürsün beğeni hakkını kaybettin :V |
Alıntı:
Ya başka o şekilde düşünen veya kafasında soru işareti olan olabilir diye düşünüp senin beğeniyi vesile kıldım :) Bak şimdi sana bir beğeni vereceğim barışalım...:gül: |
Alıntı:
|
furkan böyle devam et her gün 101 garanti :)
|
iyi ya...
dinamitler patlar gider... dinamikleri saymayayım şimdi herkes tanıyor... |
Alıntı:
Aga cevap yetiştirmekten kafa bir milyon oldu mübarek :) Hem bunlar okunmuş dinamitler bak bu forumda patlamasın ortalıkta bir tane sağ adam kalma z:) Chp foruma at orada patlasın.:) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:29. |