![]() |
o kadar aktif olduk hani listede benim adım yok
protesto ediyorum ! :) |
Kardeşlerimizin hepsi değerli... Allah c.c. razı olsun hepsinden her birinden ayrı ayrı bir şeyler öğrendim inş...
|
Arkadasların hepside birbirinden değerli yorumlara ve durusa sahip oldugunu dusunuyorum.Samimi olarak ifade etmek gerekirse gercekten foruma sahip cıkcak hemen hemen cok tartısmada takip ettigim isimler arasında ısaretlemekte gucluk cektim.Bir kisi secmek gerekiyor onu da genc yasına ragmen olgun yorumlarıyla beni sasırtan bir arkadasa verdim.Onun da bunu bilmesi beni sasırttı :) Hepinizi bu forumda gormekten cok mutluyum :)
|
Alıntı:
|
her daim aktif olan, şahsım gibi aktifliği dönemlik olmayan diğer arkadaşlarımın fazlasıyla hakketiğini düşünüyorum :)
haricimdeki arkadaşların hepside yorumuyla, duruşuyla takdir ettiğim arkadaşlar... :) onun için 4-5 arkadaş arasında kaldım. bu oylamalar dahada aktifliklerine vesile olur inşallah... |
duygu hanım size verdim diye kızmıyorsun değilmi...?
|
Alıntı:
diğer arkadaşlarımın daha çok hakketiğini düşünüyorum... teşekkür ediyorum allah razı olsun ...:) |
Alıntı:
|
bir ankette ben acacağım (partiye ve forumlara gönül veripte arkasına bakmadan kaçanlar) diye 20 kadar isim var döşeyeceğim listeye...
|
Ne yapsak kardeşlik :)
Listedeki tek bayanamı versek oyumuzu :) |
All times are GMT +3. The time now is 20:26. |